To je to što me zanima!

Pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' družio se s Ursulom von der Leyen: 'Marco je glas mladih...'

Marco je prije dvije godine ostao bez majke koja mu je bila najveća životna podrška, odnos s ocem tek je počeo graditi, okolina u kojoj je odrastao ga osuđivala, ali i osobe iz javnog života
Vidi originalni članak

Pobjednik showa 'Ples sa zvijezdama', Marco Cuccurin, posjetio je Europski parlament u Strasbourgu, a otkrio je i koga je sve tamo imao priliku upoznati.

SASVIM ISKRENO Marco Cuccurin o vršnjačkom nasilju: 'Svašta su govorili, a najviše se ticalo seksualnosti'

- Završilo putovanje u Francuskoj, highlight je upoznavanje predsjednice Europske komisije Ursule von der Leyen. Velika je čast uživo slušati debatu o stanju nacije i svega što se događa u Europi i kako se to može poboljšati -  napisao je Marco na društvenim mrežama uz fotku s von der Leyen. 

Osim s Ursulom, Marco se fotografirao i s hrvatskim zastupnikom u Europskom parlamentu i svojim Istrijanom Valterom Flegom. Političar je kasnije podijelio fotku s Marcom, a za njega je imao samo riječi hvale.

- Pripadnik nove Z generacije Marco Cuccurin posjetio je ovoga tjedna Europski parlament u Strasbourgu. Marco kroz svoj rad promovira prihvaćanje različitosti, otvorenosti i multikulturalnosti! Javno je progovorio o vršnjačkom nasilju, seksualnoj orijentaciji i svojoj velikoj ljubavi prema glazbi. Hrabro je i vrlo zrelo otvorio put 'ne temama' u našem društvu! Marco je Istrijan, a Istra je u mnogočemu predvodnica rušenja predrasuda i tabu tema! Marco je glas mladih koji vjeruju da biti jedinstven i svoj nikada neće izaći iz mode - napisao je Flego.

- Veliko hvala na divnom razgovoru, uvijek mi je čast i zadovoljstvo - zahvalio mu se u komentarima Marco.

Prisjetimo se, kuhar, vizažist, plesač, pjevač, influencer nedavno je gostovao kod Tatjane Jurić u podcastu 'Skip or Beep' bravo! radija, a tamo je ispričao svoju životnu priču.

Marco je prije dvije godine ostao bez majke koja mu je bila najveća životna podrška, odnos s ocem tek je počeo graditi, okolina u kojoj je odrastao ga osuđivala, ali i osobe iz javnog života. vršnjaci u školi su ga maltretirali radi njegove seksualne orijentacije. 

POGLEDAJTE ŠTO JE LANI JURČEVIĆ TIPIČNO MUŠKI KOD NJEZINOG DEČKA

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 15.09.2023.

    Glas mladih ?????? Ovaj mladi gospodin ???????Sumnjam ?

  • IdemoNaMore420 15.09.2023.

    Doticni moj glas definitivno nije. Pa sada opet, brisite komentar.

  • Nickkobalt_X 15.09.2023.

    baš mu je lijepo...  neka uživa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare