To je to što me zanima!

Pobjednik showa 'Život na vagi' danas izgleda neprepoznatljivo: Ne natječem se i ne igram igrice

Zagrepčanin na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog napretka te ni nakon završetka showa nije prestao trenirati i raditi na sebi. Za svoj izgled dobio je brojne komplimente i podršku od pratitelja
Vidi originalni članak

Alen Abramović (48), pobjednik treće sezone 'Života na vagi', u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Za vrijeme trajanja showa izgubio je 86 kilograma te je nastavio živjeti zdravo i trenirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčanin na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog napretka i piše motivacijske poruke.

- Ne natječem se ni s kim... Nemam želju igrati igrice i misliti da sam bolji od bilo kog drugog... Sve što pokušavam je biti bolja osoba nego što sam bio jučer ili prije pola godine... - napisao  je u opisu najnovije fotografije na kojoj pozira u prirodi.

Dodao je i hashtagove 'budi bolji', 'proces', 'promjena' i 'transformacija'. Pratitelji su ga podržali u komentarima, a jednog od njih zanimalo je je li Alen još više smršavio.

POBJEDNIK ŽIVOTA NA VAGI Alen je smršavio pa si ispunio veliku želju: Konačno sad imam samopouzdanja tetovirati se

- Nisam smršavio nego sam trenirao snagu neko vrijeme pa je došlo do preraspodjele odnosno, dobio sam u ramenima nekoliko centimetara, vrat mu se zjačao, guzica zategnula i 'kvadrići'... Samo je trbuh postojan... - objasnio je Abramović.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • StjepanValjak 14.07.2021.

    Vidimo se za tri,četri godine u debelom izdanju

  • 14.07.2021.

    svaka čast.. samo tako dalje..

  • stkike 14.07.2021.

    Bravo,svaka pohvala,samo nastavi tako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare