Show

Komentari 6

Alen je smršavio pa si ispunio veliku želju: Konačno sad imam samopouzdanja tetovirati se

Alen je smršavio pa si ispunio veliku želju: Konačno sad imam samopouzdanja tetovirati se

Alen Abramović, koji je tijekom showa 'Život na vagi' izgubio 86,5 kila, sad prihvaća i voli svoje tijelo, pa se odlučio tetovirati. Kaže kako mu je to već veoma dugo želja, ali se nije usudio to raditi kad je imao više od 180 kila

Nekadašnji trgovački putnik Alen Abramović (48) je nakon pobjede 2018. u “Životu na vagi” dao otkaz i postao motivacijski govornik. Sada se odlučio i tetovirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvijek sam se želio tetovirati, ali nisam imao samopouzdanja oslikavati se sa 180 kila. Sada ga imam, sada je drugačije - kaže ponosno Alen.

Svoje tetovaže podijelio je na društvenim mrežama, a odjednom je tetovirao po jedno krilo na svakoj podlaktici, 'boji se normalnog' na lijevoj podlaktici, 'prisutan' na lijevoj strani vrata te 'do beskonačnosti' na desnoj. Zanimljivo je kako su sve riječi na drugačijem jeziku pa je podlakticu ukrasio engleskim, a vrat talijanskim i latinskim jezikom.

Alen je i prije spominjao kako je oduvijek volio život, ali imao problema s prihvaćanjem samog sebe, što je ponovio u ovoj objavi.

- I dalje se učim voljeti sebe... Proces koji traje možda i cijeli život! Uvijek sam volio život, sebe nisam... Sada je drugačije... - napisao je.

Zahvalio se tattoo studiju i svojoj tattoo umjetnici koji su mu omogućili da ispuni ovo staru želju.

- Hvala tebi na povjerenju i što si uljepšao završetak tjedna! Vidimo se opet - odgovorila je njegova tattoo umjetnica Bo Mademoiselle.

Mnogi njegovi pratitelji čestitali su mu na tetovažama. Inače Alen koristi svoje društvene mreže kako bi poticao druge da rade na sebi i zavole se. Također promovira zdrav i balansiran život, a sam više ne trenira kako bi smršavio već kako bi izgradio mišiće.

- Ne mogu više zamisliti život bez treninga. Treniram pet puta na tjedan i naravno pazim na prehranu, ali ne opsesivno - izjavio je jednom prilikom.

Najčitaniji članci