Show

Komentari 15

Pobjednik showa 'Život na vagi' danas izgleda neprepoznatljivo: Ne natječem se i ne igram igrice

Pobjednik showa 'Život na vagi' danas izgleda neprepoznatljivo: Ne natječem se i ne igram igrice

Zagrepčanin na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog napretka te ni nakon završetka showa nije prestao trenirati i raditi na sebi. Za svoj izgled dobio je brojne komplimente i podršku od pratitelja

Alen Abramović (48), pobjednik treće sezone 'Života na vagi', u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Za vrijeme trajanja showa izgubio je 86 kilograma te je nastavio živjeti zdravo i trenirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrepčanin na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog napretka i piše motivacijske poruke.

- Ne natječem se ni s kim... Nemam želju igrati igrice i misliti da sam bolji od bilo kog drugog... Sve što pokušavam je biti bolja osoba nego što sam bio jučer ili prije pola godine... - napisao  je u opisu najnovije fotografije na kojoj pozira u prirodi.

Dodao je i hashtagove 'budi bolji', 'proces', 'promjena' i 'transformacija'. Pratitelji su ga podržali u komentarima, a jednog od njih zanimalo je je li Alen još više smršavio.

- Nisam smršavio nego sam trenirao snagu neko vrijeme pa je došlo do preraspodjele odnosno, dobio sam u ramenima nekoliko centimetara, vrat mu se zjačao, guzica zategnula i 'kvadrići'... Samo je trbuh postojan... - objasnio je Abramović.

Najčitaniji članci