To je to što me zanima!

Pobuna: Dublin jasno i glasno kaže ne Rihanninim grudima

Stanovnici Dublina nisu oduševljeni plakatima koji najavljuju Rihannin koncert, pa su njih nekoliko na mjestu grudi odlučili prekriti odjećom. Slično je bilo i s Beyonce
Vidi originalni članak

Kad je 2011. snimala spot za pjesmu 'We Found Love' u Sjevernoj Irskoj, šokirala je farmera Alana Grahama (61) jer je žitnim poljem 'paradirala' gola. On je o svojim doživljajima tada ekskluzivno progovorio za britanski The Sun. 

Ovoga puta problem su Rihannini (25) plakati koji najavljuju njezin koncert 21. lipnja na Aviva stadionu. Zapravo je riječ o coveru njezinog albuma 'Unapologetic' za koji je pjevačica pozirala u toplesu. Jednu dojku prekrila je rukom, a preko druge je natpis s nazivom albuma. 

No, stanovnici Dublina nisu oduševljeni plakatima, pa su njih nekoliko na mjestu grudi odlučili prekriti odjećom. Jedan je zaštićen crnim materijalom, a drugi haljinom bez naramenica. 

- Dublin jasno i glasno kaže ne Rihanninim grudima - napisala je djevojka Charlene Lydon, koja je na Twitteru objavila fotografiju jednog od spomenutih plakata. 

U sličnoj situaciji našli su se i plakati s Beyonce (31) u New Yorku na kojima u kupaćem kostimu pjevačica pozira za reklamnu kampanju H&M-a. Često ih netko oblijepi vrpcama ili folijom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Crv_1 17.06.2013.

    Rihanna je bila SUPER na pocetku karijere no sad..jos za koji dan cut ce mo da je zavrsila predozirana i alkoholisaa u nekom kontejeru nekog kafica Do juce bila niko i nista,obicna cura sa ulice,bog joj dade talent i sansu da to pokaze ali izgleda kad neko nema pameti onda ni talent ni sansa ne vrijede. Ona je od onih pjevacica sa "kratkim vremenskim rokom",zivi bili pa vidjeli!

  • axlica 16.06.2013.

    ajd za rihannu ću shvatit nekako, ali beyonce ne, pa reklamira badiće, u čemu je problem? što ti ljudi dolaze na plažu u skafanderima da nisu polugoli ili šta?

  • ivinka 16.06.2013.

    i onda se za nas hrvate kaže da nismo liberalni...mora se priznat da je rihanni ova slika malo too much za naslovnicu albuma, ali beyonce se slikala za reklamu za badiće, šta je trebala u skafanderu bit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare