To je to što me zanima!

Počela je prodaja ulaznica za Hladno Pivo na Šalati 25. 5.

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Na veliku pozornicu Šalate popet će se 25. svibnja i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan
Vidi originalni članak

Nedavno najavljeni koncert kojim će Hladno pivo proslaviti 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri, izazvao je popriličan interes, a sudeći po najavama dolaska obožavatelja iz raznih gradova Hrvatske i regije, ulaznice će brzo „planuti“. U euforiji oko novog velikog koncerta Hladnog piva, fanovi su povezali datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti.

Ulaznice za njihov koncert u prodaji su od ponedjeljka. Cijena ulaznice iznosi 80 kuna u pretprodaji i 110 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima.

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli svirku. Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25. svibnja ove godine i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare