To je to što me zanima!

Počelo snimanje igranog filma 'Dnevnik Pauline P' prema hit knjizi autorice Sanje Polak...

Radnja fima prati djevojčicu Paulinu P. i njezine avanture u razredu i kod kuće. Kroz šaljive situacije govori o prijateljstvu, ljubavi i obitelji te time i o ponekom problemu koji djevojčica uspješno svladava
Vidi originalni članak

Započelo je snimanje igranog filma za djecu 'Dnevnik Pauline P' prema popularnoj dječjoj knjizi Sanje Polak, a u režiji Nevena Hitreca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radnja filma prati djevojčicu Paulinu P. i njezine avanture u razredu i kod kuće. Kroz šaljive situacije govori o prijateljstvu, ljubavi i obitelji te time i o ponekom problemu koji djevojčica uspješno svladava. Smještena je u stvarni svijet, s pokojim dodirom čarolije.

Glavna scenaristica filma je Dora Delbianco, a koscenarist Ivan Turković-Krnjak. Glavne uloge igraju Katja Matković, Aria Dunda, Tom Rushaidat, Borko Perić, Judita Franković Brdar i Igor Kovač.

Producent filma je Jure Bušić, direktor fotografije Dragan Marković, scenografkinja Tajana Čanić, kostimografkinja Ivana Zozoli Vargović, majstorica maske Snježana Gorup, a izvršni producent Hrvoje Habeković.

ZA FILMSKE ENTUZIJASTE Ne morate biti James Cameron da biste snimili remek-djelo

Film nastaje u produkciji 'Jake produkcije' uz potporu HRT-a, Hrvatskog audiovizualnog centra i Kreativne Europe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MarjanaKrstavac 22.02.2022.

    Divno ideja,još kad znam i koliko imamo lijepih knjiga,romana stvarno kao nekad '90tih ,oživjeti ih do čak stati ih na velikom ekranu,jer i mi imamo se cime podičiti ,a ne snimati neke besmislene filmove koje se tesko mogu probaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare