To je to što me zanima!

Počinje glasanje za MAC: Preko 250 nominacija u 13 kategorija

Publika iz cijele regije moći će online glasati za svoje favorite, i tako svojim omiljenim izvođačima povećati šanse da pobjede i uđu u povijest kao prvi dobitnici MAC priznanja...
Vidi originalni članak

Više od 200 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore sudjelovalo je u nominiranju glazbenika za MAC priznanja. Rukovodeći se svojim parametrima slušanosti i popularnosti pjesama i izvođača, radio stanice su nominirale pjesme i autore čija su djela najomiljenija i najpopularnija među slušateljima.

Lista s preko 250 nominacija raspoređenih u 13 kategorija naći će se 29. prosinca navečer na stranici MAC. 

Publika iz cijele regije moći će online glasati za svoje favorite, i tako svojim omiljenim izvođačima povećati šanse da pobjede i uđu u povijest kao prvi dobitnici MAC priznanja.

- Puno smo razmišljali o samom glasanju. Prioritetni cilj nam je da ova manifestacija posjeduje najviši stupanj kredibiliteta, što kada je u pitanju muzika predstavlja ne samo korektnost već i profesionalnu objektivnost. Primjera radi, smatra se da je SMS ili online glasanje objektivno, a s druge strane sva istraživanja su pokazala da se mlađe generacije puno prije odluče poslati glas omiljenom izvođaču nego srednje i starije generacije, iako svi podjednako imaju svoje favorite - rekao je Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a, kompanije koja organizira i producira MAC.

- Mi smo se potrudili uzeti u obzir sve relevantne parametre: radio stanice kao najobjektivniji paramtar slušanosti pjesama, online besplatno glasanje i stručni žiri. Ne samo da će svi oni utjecati na krajnji ishod dodjele priznanja, već će postojati i posebne kategorije priznanja u skladu sa glasovima publike i slušatelja radio stanica - dodaje Škarić.

Music Awards Ceremony spektakl će se 29. siječnja odviti u Štark Areni. Dodijelit će se preko 30 glazbenih priznanja, a više od 200 VIP ljudi prošetat će crvenim tepihom. Svečana dodela nagrada će trajati oko 4 sata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare