Obavijesti

Show

Komentari 0

Počinje glasanje za MAC: Preko 250 nominacija u 13 kategorija

Počinje glasanje za MAC: Preko 250 nominacija u 13 kategorija
6

Publika iz cijele regije moći će online glasati za svoje favorite, i tako svojim omiljenim izvođačima povećati šanse da pobjede i uđu u povijest kao prvi dobitnici MAC priznanja...

VIDEO

Više od 200 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore sudjelovalo je u nominiranju glazbenika za MAC priznanja. Rukovodeći se svojim parametrima slušanosti i popularnosti pjesama i izvođača, radio stanice su nominirale pjesme i autore čija su djela najomiljenija i najpopularnija među slušateljima.

Lista s preko 250 nominacija raspoređenih u 13 kategorija naći će se 29. prosinca navečer na stranici MAC. 

Publika iz cijele regije moći će online glasati za svoje favorite, i tako svojim omiljenim izvođačima povećati šanse da pobjede i uđu u povijest kao prvi dobitnici MAC priznanja.

- Puno smo razmišljali o samom glasanju. Prioritetni cilj nam je da ova manifestacija posjeduje najviši stupanj kredibiliteta, što kada je u pitanju muzika predstavlja ne samo korektnost već i profesionalnu objektivnost. Primjera radi, smatra se da je SMS ili online glasanje objektivno, a s druge strane sva istraživanja su pokazala da se mlađe generacije puno prije odluče poslati glas omiljenom izvođaču nego srednje i starije generacije, iako svi podjednako imaju svoje favorite - rekao je Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a, kompanije koja organizira i producira MAC.

- Mi smo se potrudili uzeti u obzir sve relevantne parametre: radio stanice kao najobjektivniji paramtar slušanosti pjesama, online besplatno glasanje i stručni žiri. Ne samo da će svi oni utjecati na krajnji ishod dodjele priznanja, već će postojati i posebne kategorije priznanja u skladu sa glasovima publike i slušatelja radio stanica - dodaje Škarić.

Music Awards Ceremony spektakl će se 29. siječnja odviti u Štark Areni. Dodijelit će se preko 30 glazbenih priznanja, a više od 200 VIP ljudi prošetat će crvenim tepihom. Svečana dodela nagrada će trajati oko 4 sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac