To je to što me zanima!

Počinje snimanje filma o životu kraljice soula, Arethe Franklin

Film o njezinu životu i karijeri producirat će Scott Bernstein, koji je producirao popularni film ‘Straight Outta Compton’, o američkoj hip hop grupi N.W.A.
Vidi originalni članak

Aretha Franklin (74) potpisat će ugovor za objavljivanje biografskog filma koji se priprema zadnjih pet godina. Legendarna je kraljica soula objavila vijest na nedavnoj proslavi svog rođendana. Film o njezinu životu i karijeri producirat će Scott Bernstein, koji je producirao popularni film ‘Straight Outta Compton’, o američkoj hip hop grupi N.W.A.. 
-Usuglasili smo sve ključne stvari, ostaju samo sitni detalji. Dali su mi kreativnu kontrolu i to je sve što sam tražila’, rekla je Aretha.  

Pregovori o snimanju filma traju još od 2011., kad je kraljica soula poželjela da ju glumi Halle Berry. Sada se međutim može čuti da je najbliža ulozi Jennifer Hudson. Inače, Aretha Franklin je jedna od pjevačica s najprodavanijim albumima svih vremena. Prodala ih je više od sedam milijuna. Osvojila je čak 18 Grammyja, a producenti su uvjereni da će njezin život, od djetinjstva u Memphisu do ogromnog uspjeha, pa do problema sa zdravljem, biti izvrstan predložak za film. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare