To je to što me zanima!

Pod nožem: Marijana Batinić ispunila si želju i smanjila nos

Voditeljica emisije 'Ljubav je na selu', Marijana Batinić, nije bila zadovoljna svojim profilom. Na operaciji je bila kod jednog zagrebačkog estetskog kirurga
Vidi originalni članak

Iako splitska televizijska voditeljica nije htjela razgovarati o korekciji nosa, doznajemo kako je oduševljena novim izgledom.

Marijana Batinić (31) bila je na operaciji kod zagrebačkog estetskoga kirurga. Navodno nije bila zadovoljna svojim profilom. Voditeljica RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' poželjela je manji i tanji nos, a kirurg joj je uspješno ispunio tu dugogodišnju želju.

Splićanka liniju teše plesom oko šipke, jogom i pilatesom. Redovito odlazi i na masaže. Lice njeguje srebrnom vodom, koja čisti kožu i djeluje protuupalno, te čak i pomlađuje. 
Voditeljica srebrnu vodu i pije jer se tako, kaže, štiti od virusa, gljivica i bakterija.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • ruzica ruzic_1 06.09.2012.

    ruzna je

  • Plavuša_xy 06.09.2012.

    Čitam komentare i ne vjerujem! Meni je ova cura prekrasna i baš sam htjela komentirati kako ima lijep nos i ne vidim razlog zašto ga je uopće išla smanjiti!!? a kad ono, ovdje svaki drugi komentar kako je muškobanjasta !!?! Svašta, nikada je nisam vidjela na taj način...

  • pa šta je 05.09.2012.

    čuj ,liniju održava jogom ,plesom oko štange,.... jeste li možda čule za 2-satni sex bez orgazma ???? u mjesec dana skineš 5 kila ,ostanu puna jaja i non stop si nabrijan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare