To je to što me zanima!

Podrška u teškim vremenima: Johnny Depp tješi Angelinu...

Holivudska glumica prošli je tjedan predala papire za razvod od supruga Brada Pitta. Angelini u ovom teškom životnom razdoblju podršku pruža kolega i prijatelj Johnny Depp
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (41) razvodi se od Brada Pitta (51), a podršku joj pruža, ni manje ni više, nego kolega Johnny Depp (53).

Kako piše britanski The Sun, glumica mnogo vremena provodi sa zvijezdom filma 'Pirati s Kariba', a na temelju njegove preporuke angažirala je odvjetnicu Lauru Wasser.

- Angelina se Deppu divila mnogo prije nego što su radili zajedno na filmu 'The Tourist'. na setu kojeg su se i sprijateljili - kaže dobro upućen izvor. Inače, ne postoje nikakve indikacije da raspad braka Jolie i Pitta ima ikakve veze s Deppom koji se nedavno razveo od Amber Heard.

- Njih dvoje ostali su u kontaktu nakon snimanja i redovito su se čuli kada se Depp razvodio od Heard - dodaje izvor.

Podsjetimo, Angelina i Brad bili su zajedno dvanaest godina, a vjenčali su se u Francuskoj u kolovozu 2014. godine i imaju šestero djece - Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharu (11), Shiloh (10) i blizance Knoxa i Vivienne (8).
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bellaR 26.09.2016.

    ne znam ko je u pravu,ne interesuje me,ali ono sto je ocigledno ..ovakav medijski linc je pazljivo isplaniran od strane gospodje .sad mu preostaje da se pravda ,ali je valjda i naucio sa kim je imao posla 10+ godina .sto je najgore i njena usvajanja su isla uz politicku angazovanost. jedna od... jahacica NWO-a.nedovoljno inteligentna za ozbiljne stvari,ali ambicizna i svesna da shvati da je drzava u kojoj zivi idealna za pojave poput nje....

  • BettyWales 26.09.2016.

    kako god, Brad je ispao žrtva a Angelina zlica, neda mu niti da viđa svoju djecu. tako da njega treba tješiti a ne nju

  • kung fu panda 26.09.2016.

    ooooooooo sad je mnogo jasnije kako se Bred tako naglo pokvario

Komentiraj...
Vidi sve komentare