To je to što me zanima!

Poginula poznata youtuberica: Bila si najbolja. Ovo me slomilo

Svi je neizmjerno volimo i nikada je nećemo zaboraviti. Ona je taknula mnoge od nas i teško je zamisliti život bez nje. Bila je posebna osoba, stoji u objavi na njezinom službenom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica i poznata youtuberica Emily Hartridge (35) poginula je u prometnoj nesreći, potvrdili su članovi obitelji. 

Influencerica je poginula u jutarnjim satima u petak tijekom teške prometne nesreće u južnom djelu Londona, prenosi Mirror. 

- Pozdrav svima. Ovo je užasna vijest za prenositi putem Instagrama, ali mnogi od vas očekivali su vidjeti Emily na društvenim mrežama. Emily je doživjela prometnu nesreću i preminula. Svi je neizmjerno volimo i nikada je nećemo zaboraviti. Ona je taknula mnoge od nas i teško je zamisliti život bez nje. Bila je posebna osoba - stoji u objavi na njezinom službenom Instagram profilu. 

Poznati influenceri, ali i brojni obožavatelji dali su podršku obitelji nakon objavljene vijesti.

- Ona je toliko ljudi inspirirala svojim radom. Definitivno jedna od najboljih osoba koje sam upoznala. Obožavala sam gledati tvoje snimke, ova vijest me slomila - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Emily je na YouTube kanalu imala više od 340 tisuća obožavatelja, a svakodnevno je davala savjete o ljubavi, modi, putovanjima... Influencerica je između ostalog prije tri godine posjetila i Hrvatsku koju je opisala kao zemlju iz snova. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Busi 13.07.2019.

    a ko je pak sad ova?

  • 13.07.2019.

    Molim pomoć. Znam čime je Tesla zadužio čovječanstvo. Znam i domete genijalca Leonarda da Vinci-a, tu su još i Beethoven, pa Aristotel, Michelangelo, Hegel....itd. Ali nemam blagog pojma čime i kojim kapitalnim remek djelima je ova žena privukla čovječanstvo. Štoviše ispada da sam loše informiran, pa su moji gore navedeni "influenceri" van igre. Današnjim rječnikom jutjubera i influencera : they are out of game.

  • Inteligencija 13.07.2019.

    Nista vise od golitinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare