To je to što me zanima!

Pogledajte emotivan susret Gorana Ivaniševića i supruge

Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem tri, rekla je Nives prije nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Napokon, napisala je Nives Ivanišević (40), supruga Gorana Ivaniševića (51), koja ga je snažno zagrlila nakon što se iz Australije vratio u Zagreb. Zagrljene ih je uslikao njihov sin Oliver (4), a u kadru je ulovio i njihova psa.

 

Goran je često odvojen od obitelji jer kao trener Novaka Đokovića (35) izbiva iz Zagreba i odlazi na brojne turnire. Ipak, s njim znaju otići i Nives i Oliver, ali to nije bio slučaj ovoga puta. Radijska voditeljica je u ljeto 2022. komentirala kako joj je u kući u kojoj su svi muškarci.

- Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem tri - rekla je Nives. 

POBJEDNIK AUSTRALIAN OPENA Potpuno se slomio od emocija: Đoković se popeo u ložu, zagrlio Gorana pa legao i rasplakao se

Goran i Nives vjenčali su se u prosincu 2017. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u restoranu u Zagrebu. Ubrzo zatim doznalo se i da čekaju dijete.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Cherylin 01.02.2023.

    Nives..to ti ne treba..takva fotka

  • roundtrain 01.02.2023.

    Koga briga za ovo dvoje starih ljudi!

  • Tia907 31.01.2023.

    glumac

Komentiraj...
Vidi sve komentare