To je to što me zanima!

Pogledajte kako izgleda Monica Bellucci u 'sado-mazo' izdanju

Na 'fotki' koju je objavila na Instagramu, Monica pozira u seksi odjeći, a u ruci drži bič. Pratitelji na društvenim mrežama bili su oduševljeni te su joj poručili kako bi voljeli da ih 'kazni'
Vidi originalni članak

Iako su joj 52. godine, Monica Bellucci još uvijek slovi za jednu od najljepših žena na svijetu. Glumica se fotografirala u provokativnom izdanju te potpuno raspametila svoje pratitelje.

Na 'fotki' koju je objavila na Instagramu, Monica pozira u seksi odjeći, a u ruci drži bič. Komentatori su je obasipali komplimentima i nagradili lajkovima, a neki su joj pisali kako bi voljeli da ih 'kazni'.

Prošle godine se lijepa glumica za časopis Paris Match fotografirala potpuno gola, a nekoliko fotografija iz editorijala objavila je na društvenoj mreži. Monica ističe kako se ne boji starenja te da su pedesete godine za 'novi početak' te da se osjeća kao da počinje ponovno živjeti.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • blondie8 18.01.2017.

    prelijepa žena...savršena...

  • 16.01.2017.

    Oličenje ženstvenosti,seksepila i nedostižna :) Odlučila se također i prezentirati kao takva u javnosti i taj"stil " joj još uvijek bez problema prolazi.Ja je nikako ne vidim s" bičem"u ruci, ali i nije moje da kao žena tumačim kako?to djeluje u eteru na muški pol..no coment :-

  • Mthesecond 16.01.2017.

    Da sam žena bila bi mi uzor,ideal ljepote,primjer za kojim bih se ravnao,a ovako kao muškarac joj se divim i cijenim sliku,primjer koji ostavlja...Prava je predstavnica ženskog roda,ful ful žena u svakom pogledu,prototip prave žene...I ni godine ne mijenjaju tu sliku o njoj...Mnoge mladice koje sebe smatraju,uzimaju kao neke žene za kojima bi trebalo uzdisati bi joj se mogle nakloniti i učiti od nje...˝Stara˝ koka,al i dalje dobra koka,koka i pol,koka za poželjeti što bi se reklo:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare