To je to što me zanima!

Pogledajte kako je izgledala Antonija Blaće prije 17 godina, na početku televizijske karijere

Upravo su se iz 2005. godine pojavile fotografije ove simpatične voditeljice. Antonija je tada pozirala u ležernoj kombinaciji, trapericama i sivom puloveru
Vidi originalni članak

Voditeljicu Antoniju Blaće (43) javnost je prvi put gledala kao sudionicu prvog hrvatskog 'Big Brothera' 2004. godine, a već iduće godine gledali smo ju kao voditeljicu istog showa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo su se iz 2005. godine pojavile fotografije ove simpatične voditeljice. Antonija je tada pozirala u ležernoj kombinaciji, trapericama i sivom puloveru.

Za tu je priliku imala ozbiljniji izraz lica za razliku od njenog prepoznatljivog osmijeha. 

Svoju voditeljsku karijeru započela je u 'Big Brotheru', a kroz godine je vodila i showove 'Hrvatska traži zvijezdu', 'X Factor', 'Survivor', 'Gospodin Savršeni', a u nekima je bila i producentica.

Antonija je u svojoj karijeri radila  kao i radijska voditeljica. Do 2013. godine je radila na Narodnom radiju kao voditeljica emisije 'Jutro uz Narodni', a nakon toga je prešla na Prvi radio Zagreb te je neko vrijeme bila voditeljica u emisiji 'Dobro jutro Zagrebe'. 

REZULTAT TRENINGA Antonija Blaće pozirala u minici nakon što je izgubila 12 kila: 'Odlično ti stoji! Pravi si hit'

Blaće nije ništa manje uspješna u privatnom životu pa je ovo ljeto proslavila 13 godina ljubavi, od kojih 6 godina braka, s bivšim vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (39). 

- 13 punih godina. Bake bi nam rekle - ušli u četrnaestu. Moj kompanjon, prijatelj, ljubav, podrška, mangup, sreća, suprug, dom… Kada juriš kući jer ti je tamo ljepše nego igdje drugdje… - napisala je upisu, pa upitala pratitelje koliko traju njihove ljubav

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 18.11.2022.

    A zasto bi ikom trebalo biti bitno kako je netko izgledao nekoć?

  • rocky55555 18.11.2022.

    Kao respektabilna voditeljica, a ne tako davno je pišala po liku kojemu je sjedila na ramenima... Izrazito antipatična ali očito se zna progurati. Kad ju vidim na tv, mijenjam program.

  • Zlatna Vuga 17.11.2022.

    Ja se najviše sjećam njezine celulitne i salaste pozadine iz Big brothera. Al dobro izgleda sad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare