To je to što me zanima!

Pogledajte kako su Uraganke izgledale prije početka pjevačke karijere: 'Radila sam nos i usne'

Karijera im je započela na Karibima, gdje se nalazi njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković. Djevojke ondje imaju studio, snimaju pjesme, a tamo su nastali i njihovi prvi spotovi
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama isplivale su stare fotografije pjevačica grupe Hurricane, Sanje Vučić (27), Ksenije Knežević (25) i Ivane Nikolić (26), koje su na ovogodišnjem Eurosongu predstavljale Srbiju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, djevojke su se s pjesmom 'Loco Loco' plasirale na 15. mjesto i privukle veliku pažnju publike energičnim nastupom i atraktivnim izgledom. 

No, prije nego što su se pojavile na estradnoj sceni, pjevačice su izgledale potpuno drugačije. Jedna od njih javno je priznala kako se podvrgnula estetskim zahvatima. 

- Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno - rekla je Ivana za srpske medije i dodala: 

- Eto, ja sam popravljala nos i usta. 

Njezine kolegice iz grupe nisu nikada govorile o tome no, uspoređujući fotke iz prošlosti može se reći da su se 'malo popravile'.

Podsjetimo, grupu Hurricane osnovale su 2017. godine, a na samom početku pjevale su isključivo na engleskom jeziku. Prije nego što su 'osvojile' regiju, pojavljivale su se na američkom tržištu. 

Hitovi 'Favorito' i 'Avantura' doveo ih je na vrh glazbene ljestvice u regiji. 

Karijera im je započela na Karibima, gdje se nalazi njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković. Djevojke ondje imaju studio, snimaju pjesme, a tamo su nastali i njihovi prvi spotovi. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • eddie 27.05.2021.

    krampusi

  • LjiljanaMilovanovic 27.05.2021.

    Ruzne a sada jos ruznije i tuznije.

  • zau 27.05.2021.

    Sve su te plastičarke iste! Sve po istom kalupu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare