To je to što me zanima!

Pogledajte pijanog Grdovića kako izaziva nered na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što se otrijeznio u policiji, pjevač je izašao pred prekršajnog suca. Kažnjen je s 1600 kn i narednih godinu dana ne smije posjećivati utakmice na stadionu Poljud
Vidi originalni članak

Tijekom utakmice Hajduka i Dnjipra koja se u četvrtak igrala na Poljudu, Mladen Grdović (56) pijan je pokušao udariti ukrajinskog navijača . Zbog tučnjave u alkoholiziranom stanju Grdovića su uhitili i odmah priveli u policijsku postaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ekskluzivnom videu pogledajte kako je Grdović u svečanoj loži stadiona napravio još jedan sebi svojstven 'show' i osigurao si prijevoz do policijske postaje.

Nakon noći provedene u policijskoj postaji, pjevača su odveli na Prekršajni sud. Kažnjen je s 1600 kuna zbog dva prekršaja i izrečena mu je zabrana posjećivanja utakmica na stadionu Poljud u trajanju od godine dana.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • noćna ptica 14.09.2014.

    Križa se po pravoslavnom običaju, a riječi izgovara po katoličkom običaju. Ili je u pitanju "bevanda" ili je križanje naučio u Beogradu.

  • h1gh_3nd 05.09.2014.

    Zbog neprimjerenog sadržaja izmjenili smo vaš komentar iz "pa grdović je seljačina ko i vuco i kompanija..mamic..pa onaj cupavi zvaljo kerum i tak ti kojima niko nesmije ništa...pa ova zemlja je ošla u k..." u "Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran." mrš 24 sata

  • darkoni99 30.08.2014.

    seljačina prava

Komentiraj...
Vidi sve komentare