To je to što me zanima!

Pogledajte premijeru spota pjesme A. Nižetića i klape Friži

Pjesma 'Moja Dalmacijo' je kombinacija dalmatinske klapske i zabavne pjesme s primjesama pop rocka. Spot se snimao dva dana na različitim lokacijama
Vidi originalni članak

Alen Nižetić sve svoje pjesme veže uz Dalmaciju pa je tako i ova najnovija skladba oda Dalmaciji, klapama, vinu, pršutu i svemu onome što našu Dalmaciju čini posebnom.  Za snagu ove izvedbe, osim samog Nižetića, zaslužna je i poznata klapa Friži.

Pjesma 'Moja Dalmacijo' je kombinacija dalmatinske klapske i zabavne pjesme s primjesama pop rocka. Ova pjesma zahtjevala je i video spot koji je sniman čak dva dana i to na različitim lokacijama na području Splita (konoba Viđakovi, otočić Galijera, Sustipansko groblje, Bačvice...), a sve to pod redateljskom palicom Zdravka Valentina. 

Autor glazbe, teksta i aranžmana je također Zdravko Valentin, inače glazbenik iz Zagreba, što je još jedan interesantan podatak s obzirom na tekst pjesme, koja veliča ljubav prema Dalmaciji i njenim vrijednostima.

Alen i klapa Friži ovom su pjesmom osvojili srca publike ove godine na Prokurativama, gdje su prvi put izveli ovu predivnu pjesmu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Šonjo1221 10.11.2012.

    Dno dna!

  • InesKalašić 08.11.2012.

    alena slusan jos iz maldosti i super a pisma je odlicna BRAVO samo tako dalje

  • feba 07.11.2012.

    Nižetića ne volim ali s klapom izgleda dojmljivo mada svi se nešto kače za taj melos uvjereni u slušanost

Komentiraj...
Vidi sve komentare