To je to što me zanima!

Pogledajte spot: Ava vam želi nešto dati i to tri puta na dan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napokon je objavljen spot za pjesmu 'Tri puta na dan' koju Ava Karabatić pjeva zajedno sa Stefanom Trajkovićem. Tekst je pisala Gordana Gvozdenović
Vidi originalni članak

Ava Karabatić je o svojoj novoj pjesmi 'Tri puta na dan' rekla da je to pjesma koja se ne može opisati, već se mora čuti.

- Vesela je, plesna, očekujem da će biti hit i svima je prva asocijacija na seks, međutim ja mogu reći da sam baš birala broj tri jer je to broj savršenstva. I za one koji ne znaju, predstavlja vjeru, učenje i nadu. A isto tako u spotu sam u tri faze. Kao što sam najavila to je o ženi koja zna da zavede, izludi ali i zadrži muškarca. Pisana je za mene jer su vidjeli moju energiju i karizmu, te im se svidjelo moje ponašanje na sceni - rekla je.

POGLEDAJTE SPOT:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjesma je snimljena prije osam mjeseci, ali se sve malo odužilo jer je Ava paralelno završila latinski jezik i književnost, snimala film i sve je to, kako kaže, sama platila.

- Nisam ona koja voli dobiti sve na gotovo nego sam svoga tijela gospodar. U duetu sam sa mladim momkom koji se zove Trajko jer volim dati šansu svima koji tek započinju karijeru - rekla je.

Ava u spotu pjeva sa Stefanom Trajkovićem, tekst je pisala Gordana Gvozdenović, glazbu i aranžman radio je Pavle Radulović, a pjesmu je objavio Toxic Entertainment.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • gorankriska 29.09.2015.

    Ava nikad nije bila škrta i pomaže svima.Prava HUMANITARKA!

  • KOKKYCH 23.09.2015.

    bože, nemoj joj oprostiti ovakve debilane

  • opet_garfield 22.09.2015.

    ahahahahhaha ko porno glumica 70-tih ali ona losa.......aahahahahhah

Komentiraj...
Vidi sve komentare