To je to što me zanima!

Pogledajte spot Pavela i Ive Visković za singl 'Kalifornija'

Pjesma 'Kalifornija' kojom Pavel najavljuje drugi studijski album nedavno je puštena u eter. Pavelov studijski album 'Od prve zvijezde ravno' izlazi krajem listopada
Vidi originalni članak

Pjesma 'Kalifornija' kojom Pavel najavljuje drugi studijski album nedavno je, nakon odličnog prvog singla 'Zbog tebe' puštena u radijski eter. Nova pjesma je duet Aljoše Šerića i glumice Ive Visković, koji nakon odlične suradnje s Majom Posavec na debi albumu u pjesmi 'Ako si za mogli bi jednom izaći', predstavlja nastavak bezgrešnog niza dueta s glumicama/pjevačicama. 

Pavelov drugi studijski album 'Od prve zvijezde ravno' izlazi krajem listopada. Redatelj video spota za 'Kaliforniju' njihov je dugogodišnji suradnik Radislav Jovanov Gonzo koji je snimao i video spot za prvi singl 'Zbog tebe'.

- Kako nismo imali mogućnosti snimati spot u Kaliforniji, a Jarun nije nikakav nadomjestak, Gonzo je došao na ideju da jednostavno pribavimo snimke na kojima se prepoznaje makar kalifornijska plaža. Nakon što je krenuo u istraživanje nabasao je na stare reklame, kućne video snimke i sve su redom crno bijele s patinom prve polovice dvadesetog stoljeća. Toliko je dobrih snimaka da je napravio dvije verzije spota. Obje su idealne za jesensko sanjarenje, ja se recimo osjećam odmoreno i smireno nakon gledanja spota, a jeftinije je od Normabela – izjavio je Aljoša. 

Topla atmosfera snimaka iz nekih prošlih vremena prikazana je u dvije verzije spota; revijalnoj verziji, te 'pomaknutoj' sportskoj verziji između kojih će korisnici Youtubea moći birati njima zanimljiviju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PLAVI SAFIR_1 17.10.2012.

    Like :-))))

  • Aranka 17.10.2012.

    Pjesma mi se sviđa, a spot..tak-tak

  • vukodlak_2 17.10.2012.

    nije lose ,moglo je i bolje ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare