To je to što me zanima!

Pogodi tko sam: Pjevačica je objavila 'fotku' iz djetinjstva

Američkoj pjevačici prekjučer je bio rođendan, a ona se svojim fanovima na čestitkama i lijepim željama zahvalila fotografijom koja je oduševila mnoge
Vidi originalni članak

Ariana Grande u ponedjeljak je proslavila 24. rođendan u krugu najbližih, a fanovima je zahvalila na lijepim željama fotografijom iz djetinjstva koju je objavila na svojem Instagram profilu.

- Hvala, hvala, hvala za sve rođendanske želje - napisala je ispod kolaža na kojem se na jednoj strani nalazila njezina fotografija dok je bila malena, a na drugoj aktualna 'fotka'.

Podsjetimo, na dobrotvornom koncertu posvećenom žrtvama koje su stradale u bombaškom napadu nakon koncerta Ariane Grande prije nekoliko tjedna u Manchesteru, zapjevali su mnogi glazbenici te su skupili više od 2 milijuna funti za pomoć stradalima.

Koncert 'One Love Manchester' je bio rasprodan u šest minuta, a sav prihod ići će žrtvama. Osim Ariane, nastupili su Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher, Pharell Williams, Liam Gallagher, Take That i Niall Horan.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hesteg 29.06.2017.

    Iskreno me nije ni briga ko je , al pohvala na inicjativi i šta su se ta velika i poznata imena odazvala za dobrotvorni koncert

  • kung fu panda 29.06.2017.

    Simpa cura

  • 28.06.2017.

    nisam je prepoznao

Komentiraj...
Vidi sve komentare