To je to što me zanima!

Pogodio ju čepom u nos: 'Ne! Platila sam ga 20 tisuća kuna!'

MUKE PO LARI Baš u trenutku rođendanskog slavlja kada je Damir otvarao šampanjac, nezgodno je usmjerio bocu i čep je pogodio njegovu djevojku Laru u nos
Vidi originalni članak

Dok su farmeri Nove farme obavljali tjedni zadatak, izradu mola, dogodila se mala nezgoda – Barbari se na nogu prevrnula cjepanica. Od prvotnog udarca Barbara je vrisnula, a zatim se s jezera povukla u kuću gdje joj je Katica odmah priskočila u pomoć stavljajući joj hladne obloge. Barbara je osjećala sve veće bolove, pa je na farmu stigla i doktorica.

- Barbara bi trebala neko vrijeme svakako mirovati s tim da neće sad biti par dana u punoj snazi da obavlja poslove koje je dosad obavljala - izjavila je doktorica koja je preporučila daljnju obradu putem rendgena kako bi se vidjelo da li je došlo do nekakvog loma.

- Glupo se osjećam jer me užasno boli i baš pričam s ekipom, kao da smo ukleti. Od prvog dana otkad smo ušli u ovu kuću ništa ne ide po planu. Užasno me boli i steže. Teško je - ispričala je Barbara zabrinuta zbog ozljede kao i zbog toga što su već u manjku kako su i Danijel i Zinka napustili njihovu zajednicu.

Još jedna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim satima. Naime, Mia je na farmu donijela tortu Damiru kako bi proslavio svoj 41. rođendan s farmerima. Baš u trenutku rođendanskog slavlja, kada je otvarao šampanjac, nezgodno je usmjerio bocu i čep je pogodio njegovu djevojku Laru u nos. 

- Moj novi nos! Kojeg sam platila 20 tisuća kuna - zajaukala je Lara te vrišteći otrčala u kuću.

Kako se sve to dogodilo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Gospođa komentira 14.09.2016.

    Meni nije jasno kako ti ljudi mogu otici na dva, tri mjeseca u neki show. Jer imaju oni posao, obaveze? Otkud nekome 20.000 za nos? NOS?! Sto ce ti novi nos?!

  • kung fu panda 13.09.2016.

    joj jadna baš ju je grdo pogodil sad bu morala još jenput pod nož

  • bela virino 13.09.2016.

    To joj Bog poručuje da će imati onakav nos kakav joj On da :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare