To je to što me zanima!

Pojavile se iskre između Hrvoja i Dragane: Na tulumu se ljubili, a noć su proveli u istoj sobi...

Jedna od kandidatkinja, Mirela, primijetila je da se Hrvoje posvetio Dragani s kojom je tijekom tuluma razgovarao, plesao i grlio se pa je odmah posumnjala da se između njih već razvila ljubav
Vidi originalni članak

U novoj epizodu 'Ljubav je na selu', zaiskrilo je između nekih farmera i njihovih kandidatkinja. Farmer Hrvoje i Dragana zbližili su se tijekom tuluma, a ostale djevojke nisu bile oduševljene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od njih, Mirela, primijetila je da se Hrvoje posvetio Dragani s kojom je tijekom tuluma razgovarao, plesao i grlio se pa je odmah posumnjala da se između njih već razvila ljubav. Farmer i Dragana sjedili su zajedno većinu večeri, a čini se da su razmijenili i poljubac.

Drugi dan su situaciju komentirale Paulina i Mirela, koje su bile uvjerene da su vidjele poljubac u usta, a neki su primijetili i da je Hrvoje ujutro izašao iz Draganine sobe.

'LJUBAV JE NA SELU' Hrvoje noć proveo kod Dragane, a Milko i Zvonko odradili prva izbacivanja: Nije bilo kemije...

- Družili smo se nakon partyja u našoj sobi… I onda nisam mogao spavati u svom krevetu jer je bio pun, pa sam otišao gore kod Dragane i tamo smo bili… Nije bilo seksa između mene i Dragane - pravdao se farmer.

Anitu je tijekom zajedničkog doručka zanimalo što se dogodilo između njih dvoje.

- Ja sam vidjela iz koje je on sobe izlazio - ubacila se Mirela pa priznala da joj je Hrvoje sinoć priznao da mu je ipak ona favorit.

- To je na prvu, ali favoriti ne pobjeđuju. To ti je kao u sportu - odgovorio joj je Hrvoje.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': SAZNALI DA SU ROĐENI NA ISTI DAN

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Makac333 17.03.2023.

    Zenska je sigurno na friško operirana(vjerovatno se htjela uljepsat za ovaj schou)pa je jos sva otočena...tako mi izgleda,kao da su joj prije dan,dva zavoje skinuli.Valjda nije znala da oteklinama treba duze vremena.

  • Kalča 99 17.03.2023.

    Stipe iz Minkena izdrži 👍😘❤️Draganče voli te Sopnica

  • AC.MILAN 17.03.2023.

    Sinoć sam napisao već da je Dragana ista Mickey Rourke, ali nakon svih operacija sa kojima se upropastio

Komentiraj...
Vidi sve komentare