To je to što me zanima!

'Pojela bih posteljicu, sigurno ima recepata kako je skuhati'

KIMINE DELICIJE Starleta je prije porođaja u svom showu pričala kako bi voljela pojesti posteljicu jer je jako hranjiva. S kuharom je čak pričala i o receptima
Vidi originalni članak

Naravno da želim pojesti posteljicu nakon porođaja! To je jako zdravo. A osim toga, postoje knjige s raznim receptima, tako da vjerujem da bi to mogla biti prava poslastica, priča Kim Kardashian (32) u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians'. 

Epizoda u kojoj starleta priča o jedenju posteljice snimana je dok je Kim još bila trudna. Kanye West (36) kuhara koji kuha za obitelj njegove cure pitao je je li ikad kuhao posteljicu. Nasmijao se i rekao da ju je njegova supruga pojela. 

Dok je Kim s kuharom pričala o blagodatima jedenja posteljice koja je iznimno hranjiva, njena obitelj se gadila. 

- Prestani, povratit ću sve što sam pojela. O takvim gadostima ne bi trebala pričati za stolom - upozorila je Kim njena majka Kris Jenner (57).

- Ne vidim zašto se gadite kad niste nikad probali i očito niste upoznati s time koliko je posteljica hranjiva. Ja bih htjela roditi treće dijete samo kako bih mogla pojesti posteljicu - branila je Kim sestra Kourtney (34) koja je sama iz sebe izvukla svoje oboje djece.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • bingalica 24.08.2013.

    Ma tko je ovu napravio poznatom??!!

  • user_140683 24.08.2013.

    Ona bi rodila treće dijete zbog posteljice, a dijete joj nužno zlo. Njoj je kokoš mozak iskljucala, sto posto.

  • nathan23 24.08.2013.

    Ovo nema smisla ni komentirati.Svaka riječ je suvišna1

Komentiraj...
Vidi sve komentare