To je to što me zanima!

Pokazala trudnički trbuh: Bivša manekenka Jerković čeka bebu

Iva Jerković na društvenim mrežama podijelila je fotografiju prijatelja Davora Grgina na kojoj se jasno vidi kako ima trudnički trbuščić
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Iva Jerković fotografijom na društvenim mrežama otkrila je kako čeka bebu. Na fotografiji Iva pozira u širokoj majici s kapuljačom, a fotografirao ju je prijatelj Davor Grgin.

- Ljubav najveća... - napisao je ispod fotografije koju je Iva podijelila na svojem Instagram profilu. Šuška se kako Iva čeka curicu, no za sad ništa nije potvrđeno.

Jerković se zadnjih godina povukla iz javnog života te se posvetila svom salonu ljepote. Prije četiri godine bila je hostesa kviza 'Kolo sreće' uz voditelja i glumca Borisa Mirkovića (53). Tada je rekla da samu sebe ne voli vidjeti na ekranu.

- Pogledala sam se jednom s kolegama i jednom sama. Bilo mi je neugodno jer mi kretnje rukama djeluju neobično, čudno govorim i hodam - izjavila je Iva. Vjeruje da mnogim ljudima koji je ne poznaju izgleda samouvjereno.

- Za sebe mogu reći da sam preosjetljiva. Možda imam takav nastup da izgledam jako, ali iznutra sam poput tratinčice - rekla je Iva u intervjuu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 05.10.2019.

    Curo draaagaaaaa,..navodno bogati stari, ruzan i celav......aj OK, al kud bas pa i mafijas?!! Iznude, kamatarenje, nasilje, nanosenje teskih ozlijeda,........zenska glavo jesi li ti normalna?? Ili nesmis utec od njega?! :/ Aaaa,? Prijavi se u sigurnu kucu i trazi zastitu od institucija ako je tome tako - jer to prije ili kasnije nece zavrsit dobro, a ako nije- prijavi se ti lipo na licenje,..buduci da ti je Bog dao (pre)lijepu glavu a u njoj ocito (pre)prazan prostor kad e petljas s ovakvin tipovima.

  • slave777 05.10.2019.

    Jedna od ljepsih Hrvatica😀

  • 05.10.2019.

    Svi izgleda imaju jasno misljenje o tome kako bi neko drugi trebao zivjeti, samo ne znaju za svoj zivot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare