To je to što me zanima!

Pokazala truščić: Trudna Doris Vrečko prošetala je 'špicom'

Bivša prvakinja u mačevanju i voditeljica centrom Zagreba prošetala je s majkom, a ponosno je pokazivala i trudnički trbuščić. Doris do sada nije bila u braku, a ovo će joj biti prvo dijete
Vidi originalni članak

U siječnju je na društvenoj mreži osvanula fotografija na kojoj Doris Vrečko (33) sretno pozira u zagrljaju svog dečka, kanadskog hokejaša Shaonea Morrisonna (34) koji je od 2014. do 2016. igrao za zagrebački HK Medveščak, a od ove godine je zaigrao za ruski Admiral Vladivostok. 

Doris je prošetala zagrebačkom špicom u društvu majke te je ponosno pokazala trudnički trbuščić. 

Voditeljica i bivša prvakinja u mačevanju oporavila se od niza nesretnih događaja zbog kojih se bila povukla iz javnosti. Prije sedam godina doživjela je psihički slom. Nakon što se oporavila od zdravstvenih teškoća, zatekla se u novosadskom klubu u kojem je izbio požar. U vatrenoj stihiji živote su tada izgubile tri djevojke i tri mladića, a Doris je 'za dlaku' izbjegla tragediju. 

Od svega se uspješno oporavila zahvaljujući podršci obitelji i bliskim prijateljima. 

Iako je neradno pričala o svom privatnom životu, javnosti je bila poznata njezina veza s nogometašem Radomirom Đalovićem, a prije njega s košarkašem Marijanom Manceom. Prije toga, točnije 2009. godine, šuškalo se da ljubi Nikolu Karabatića. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • povijest činjenica 18.09.2017.

    Aha koliko se sjećam Zoran Mamić je bio "uzrokom" psihičkog sloma djevojke. Sve se vraća...sve se kad-tad plaća...na kraju je njegova kći nažalost doživjela nešto slično.

  • snork 17.09.2017.

    ajde baš mi je drago. Sretno!

  • japanokinez 17.09.2017.

    Fantastičan članak možda je u početku nošto ali kraj pa to je fenomenalno, saznali smo sve igrače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare