To je to što me zanima!

Pokazala zaobljeni trbuščić: E. Longoria je trudna s Cruzom?

Strani mediji raspisali su se o navodnoj trudnoći glumice. Za šetnju gradom Eva je odjenula dugu svijetloplavu haljinu koja je istaknula njezin zaobljeni trbuščić
Vidi originalni članak

Nakon posjete salonu u kojem je uredila nokte glumica je prošetala zapadnim Hollywoodom. Viđena je i tijekom izlaska iz jednog restorana u kojem je kupila hranu za van. Inače vitka Eva Longoria (36) za tu prigodu je odjenula dugu svijetloplavu haljinu koja je isticala njezin trbuščić nakon čega su se strani mediji raspisali o njezinoj navodnoj trudnoći. Dok je odlično raspoložena glumica vrijeme kratila šetajući gradom, njezin dečko, pop pjevač i mlađi brat glumice Penelope Cruz, Eduardo Cruz (26) viđen je u društvu prijatelja.

Par je prohodao u prosincu 2010. godine nakon što se glumica nakon tri godine braka rastala od Tonyja Parkera (28). Košarkaš i Eva rastali su se u studenom nakon što ga je optužila za preljub sa suprugom bivšeg suigrača Brenta Barryja.

Zvijezda serije 'Očajne kućanice' nedavno je izjavila kako je sretna što je pronašla novu ljubav, a nakon rastave nije krila kako bi se opet voljela udati i imati obitelj.

- Postoji razlog zašto sam se zaljubila i udala. Vjerujem u ljubav i ako ona nije uspjela s jednom osobom uspjet će s nekom drugom - rekla je jednom Eva i dodala da bi se odmah udala da je Eduardo zaprosi.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • panika135 10.01.2012.

    nije zena posteno prdnula nakon graha pa trbuh ostao napuhan hahahahahaha

  • drug Tito_1 09.01.2012.

    e baš fino....

  • vidovnjak 09.01.2012.

    lijepa je

Komentiraj...
Vidi sve komentare