To je to što me zanima!

Pokćerka Ljube Jurčića će se udati za Chrisa Warrena

Tia Jurčić (24) uskoro će se vjenčati s američkim košarkašem koji je 2008. godine otišao iz Cibone. Par se trenutačno odmara u Americi...
Vidi originalni članak

Nakon brojnih priča da izlazi samo da dečkima hrvatske zlatne mladeži Tia Jurčić (24), pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića i sadašnjeg kandidata za Predsjednika RH, zaljubila se u Amerikanca. On je Chris Warren (28), bivši košarkaš zagrebačke Cibone. Prije šest godina o Tiji se pisalo da je u hotelskoj sobi zabavljala Denisa Rodmana dok je bio u Zagrebu. Tada je to demantirala. Tia i Waren zajedno su oko dvije godine, a  u svibnju su zajedno otišli u Ameriku. Početkom godine zaručili su se, a Tia sada bira vjenčanicu. Kaže da je žalosna jer s njom u potrazi za vjenčanicom iz snova ne može biti mama, koja je preminula dok je bila mala. Sada to s njom radi SDP-ovac Ljubo Jurčić, koji ju je nakon mamine smrti posvojio.
- Nemoguće je opisati te, a da ne kažem da si moj anđeo čuvar i da bez tebe ne bih preživjela sve ružne stvari koje sam morala proći!  Volim te. Uz mene si stalno i tvojoj dobroti nema kraja! - nedavno je na Facebooku Ljubi poručila Tia.  Budući da je udaljena od svojih prijatelja o svemu što radi piše na Facebooku. Nedavno se pohvalila da joj je Chris poklonio psića, “pomerijanca” kojeg je nazvala Bandit. Pas će joj praviti društvo dok se presele u Španjolsku gdje će Waren igrati za košarkaški klub Bilbao.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sreca35 09.07.2009.

    Tia, zaboravi sto pojedinci pisu o tebi, to je samo jal. Nek ti je sa srecom!!

  • casio 07.07.2009.

    Kud baš crnca? Zar je istina ono o centimetrima?

  • branchburg 07.07.2009.

    Sta ova GOGONINA bunca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare