To je to što me zanima!

Poklon od kraljice: Meghan i Harry dobili su vlastitu kuću

Bračni par napokon će se preseliti u svoj novi dom, ali neće otići daleko od kraljevske obitelji. Kuća koju su dobili od kraljice Elizabethe II. nalazi se u dvorištu Buckinghamske palače
Vidi originalni članak

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Harry (33) i Meghan (36), za vjenčani poklon od kraljice Elizabethe II. (92) dobili su kuću. Sama kuća, naziva Adelaide, nalazi se u blizini Buckinghamske palače, točnije u dvorištu površine 16 hektara. 

Kuća je prvobitno izgrađena za kraljicu Adelaide, ženu kralja Williama IV još davne 1831. godine. Od tada su je mnogi članovi kraljevske obitelji i njihovi prijatelji često koristili, a 2015. je renovirana. Glavna spavaća soba navodno ima plafon prekriven pozlaćenim dupinima i mramorni kamin u grčko-egipatskom stilu.

DARLENE BLOUNT Meghan stalno prate problemi: Polubratova zaručnica uhićena

Bračni par će moći provoditi vrijeme u miru svojeg novog doma, a imat će i vlastiti parkić te čak sedam ulaza i izlaza na kraljevskom imanju. Ipak, Harry i Meghan neće biti vlasnici kuće, kao Kate (36) i William (36) koji su ponosni vlasnici kuće po imenu Anmer Hall. 

Naime, kuća Adelaide nije u privatnom vlasništvu, već je u vlasništvu 'krune', što znači da Meghan i Harry zapravo nemaju vlastiti dom. 

VOLE SE JAVNO Poput Diane i Charlesa: Harry je nakon utakmice dobio pusu

VIDI OVO: Kim poludjela na Kourtney: "Nisi ništa posebno".

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Splicanka'92 02.08.2018.

    2.5 metara kvadratnih...

  • 02.08.2018.

    kraljica zeli bit dobra prema meghan

  • evo ja 02.08.2018.

    Kako je jadnica sa onoliko godina uspila dignit kredit da im kupi taj kucerak

Komentiraj...
Vidi sve komentare