To je to što me zanima!

Pokojna Amy Winehouse dobit će svoju ulicu i kip u Londonu

Fanovi pokojne pjevačice predložili su da se ulica zove Winehouse Street, a njezina obitelj podupire taj plan. Njezin otac Mitch kaže da bi to obitelji bila velika čast
Vidi originalni članak

Otac pokojne pjevačice potvrdio je snimanje dokumentarca o njezinu životu i otkrio da u Camdenu, nedaleko od mjesta u kojem je stanovala, uskoro planira postaviti njezin brončani kip. No pokojna Amy Winehouse uskoro bi mogla dobiti i svoju ulicu. Lokalne vlasti razmatraju ideju da novu ulicu nazovu Winehouse Street ili pak Winehouse Way pa su zamolili mještane da im pomognu u odabiru. Fanovi pokojne pjevačice predložili su da se zove Winehouse Street, a njezina obitelj podupire taj plan.

- Ideja da naše prezime na taj način bude neizbrisivo povezano s Londonom je nevjerojatna. Kao staroj londonskoj obitelji za nas bi to bila neopisivo velika čast - rekao je Mitch.

Svoju ulicu u blizini željezničkog kolodvora uskoro bi mogli dobiti i književnik Charles Dickens i Mary Shelley, autorica Frankesteina. 

Pjevačica je umrla u srpnju 2011. godine od trovanja alkoholom u 27-oj godini života. Prije nego što ju je tjelohranitelj pronašao mrtvu i pozvao hitnu pomoć, Amy se žestoko opijala. Popila je dvije boce votke i gledala svoje video spotove na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chelseaMG 27.04.2013.

    lijepa stvar. apsolutno podržavam.

  • PijaniKukurik 27.04.2013.

    Najžalosnija stvar od svega je šta ovu vrhunsku pjevačicu i umjetnicu nitko neće pamtit po njenim pjesmama i genijalnosti nego samo po razuzdanom životu koji je vodila.....počivaj u miru kraljice....:(

  • ivest 27.04.2013.

    bila je originalna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare