To je to što me zanima!

Pokojna Liz željela da se tajna o J. Deanu otkrije tek kad umre

Kevin Sessums otkrio je tajnu pokojne Elizabeth Taylor o Jamesu Deanu jer ga je zamolila da to otkrije nakon njezine smrti. Pokojnog Deana zlostavljao je svećenik
Vidi originalni članak

Novinar Kevin Sessums otkrio je da ga je tijekom intervjua 1997. godine pokojna Elizabeth Taylor zamolila da njezinu tajnu o bliskom prijatelju Jamesu Deanu otkrije tek nakon njezine smrti.

- Voljela sam Jimmyja. Reći ću vam nešto, ali to ostaje neslužbeno dok ne umrem. Ok? Kada je Jimmy imao 11 godina i kada mu je majka umrla, svećenik ga je seksualno zlostavljao - rekla je tada Liz svom prijatelju Sessumsu.

Otkrila mu je da misli da je Deana to proganjalo ostatak života.

- Zapravo, sigurna sam u to, znam da je. Puno smo pričali o tome. Tijekom snimanja 'Diva' bili smo budni noćima i pričali, a to je bila jedna od stvari koje mi je priznao - rekla mu je pokojna glumica.

Legendarni glumac James Dean umro je 1955. godine u dobi od 24 godine, a prije smrti glumio je u tri filma, 'Buntovnik bez razloga', 'Istočno od raja' i 'Div'.  Prvi je glumac koji je posthumno dobio Oscara za najboljeg glumca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nuša_Matanova 26.03.2011.

    Tajna je tajna i ne bi smjela biti otkrivena ni nakon nečije smrti, a pogotovo ne nakon smrti nekoga ko nema veze s tim. Ne vidim svrhu tog saznanja sad kad ni ona ni on nisu živi.

  • mikimoj 25.03.2011.

    Sreća da joj se nije Rock Hudson povjeravao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare