To je to što me zanima!

Pokos: 'Odselila sam se u Irsku zbog najvažnije osobe u životu'

Vlatka Pokos dotaknula se obitelji i života u Dublinu
Vidi originalni članak

U Dublin i Irsku sam se odmah zaljubila, prilikom prvog posjeta. Irska je prekrasna zemlja, puna ljubaznih i radosnih ljudi. Rekla je to za Gloriju bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (53), koja je sunčani Split prošle godine zamijenila Irskom.

ŽIVI PUNIM PLUĆIMA Vlatka Pokos zaplesala pa joj se podignula haljina: 'Koje noge!'

U Dublinu se, kaže, odmah počela osjećati kao kod kuće. Impresionirali su je Irci, njihova glazba i kultura.

Vlatkina sestra živi u Irskoj

- Oduševljena sam Ircima. Topli su i ljubazni, ali vrlo pristojni i civilizirani, imaju granice. U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene - dodala je Pokos.

OBJAVILA TUŽNE VIJESTI Vlatka Pokos: 'Ova godina bila je teška. Izgubila sam sestru...'

Protekla je godina bila teška za nju jer je izgubila sestru Mirjanu. Ističe kako je to velika trauma s kojom se teško nositi i da će joj posvetiti nastup. Bivša voditeljica i pjevačica u petak će nastupiti na MegaDance partyju u zagrebačkoj Areni, pa se pretpostavlja kako je aludirala na taj nastup.

Ljetos je Pokos radila u jednom splitskom hotelu. Tad je Slobodna Damacija doznala kako su je angažirali za posao savjetovanja klijenata. 

- Elokventna je i 'oboružana' aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, 'mala uvala' u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tijekom boravka - ispričali su iz hotela.

USKORO U ARENI Vlatka Pokos najavila povratak na zagrebačku glazbenu scenu

Nije planirala trajno ostati u Hrvatskoj

Bivša pjevačica i voditeljica rekla je sad kako je to bio sezonski posao koji je trajao četiri mjeseca.

- Moj plan nikada nije bio ostati trajno u Hrvatskoj jer za mene u Hrvatskoj normalnog života nema i nikad ga neće biti. Na Zapadu sam puno sretnija što ne znači da prilikom posjeta ne uživam u svemu onom što u Hrvatskoj volim; to su moji prijatelji, Zagreb i moja najdraža Dalmacija - priznala je.

Danas radi za svjetski poznati brend. Kaže kako uživa u tom poslu jer strastveno voli modu i modnu povijest.

- Rad za globalnu kompaniju donosi jako puno prilike za putovanja, edukaciju i napredovanje. Plaća je isto tako vrlo dobra uz brojne druge privilegije i pogodnosti - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ironiron 09.02.2024.

    Uhvatiti će ona nekog Irskog Dikana ....

  • ilcommentatore 08.02.2024.

    ide to još

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare