To je to što me zanima!

Pokos prekinula šutnju: Imat ću večernju emisiju na HTV-u

Već se danima šuška o velikom povratku Vlatke Pokos na HTV. Najčešće se moglo čuti da će biti jedna od voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' no, ipak, to nije tako
Vidi originalni članak

Već danima kruže glasine da će se Vlatka Pokos pridružiti novoj postavi legendarne emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na HTV-u. Voditeljica je sada odlučila iznijeti istinu. 

- Istina je da sam dobila poziv s HTV-a i izuzetno mi je drago što su novi urednici i direktor prepoznali moje kvalitete i smatraju da bih trebala doći - kazala je Vlatka za T Portal te dodala kako ju je to razveselilo jer već godinama priželjkuje povratak radu na televiziji. 

- Zasad tražimo format koji bi mi najviše odgovarao, a najvjerojatnije će to biti neka večernja emisija. Sve će se s vremenom saznati - rekla je Pokos, koja kolegama iz 'Dubro jutro' želi svu sreću. 

- Napokon su se vratili profesionalci! Nisam nikad skrivala svoje razočaranje neobrazovanim voditeljima, amaterima, različitih profesija. Ja sam sposobna voditi bilo kakav format - objasnila je voditeljica. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Alma13 31.03.2016.

    A što je s jenom izjavom da ide u Njemačku na rad...kako sada ovo...bljak potrošena je

  • biberrr 31.03.2016.

    Vlatka je svakako bila među najboljim voditeljicama na HTVu i dobro došla opet. Eliminirati treba Trbovićku i Kolar,napuhane i antipatične.

  • user_47332 30.03.2016.

    još ne nemaju projekt, ali smislit će da ga vodi pokosica. jadac. na što se troši lova...... a da je ona nešto gledljivo-i nije. umjetni osmijeh, uštogljena i nadasve antipaticna

Komentiraj...
Vidi sve komentare