To je to što me zanima!

Pokos shrvana zbog prerane smrti pjevačice Vlatke Grakalić: 'Ne mogu opisati šok i tugu...'

Bila je topla, srdačna i puna života. Takvu ću je pamtiti. Čovjeku ponestane riječi pred ovakvom tragedijom. Moja najiskrenija sućut njenoj obitelji, napisala je Vlatka Pokos
Vidi originalni članak

Na Instagram profilu od Vlatke Grakalić, bivše pjevačice grupe Srebrna krila, koja je preminula jučer u Norveškoj u 48. godini života, oprostila se i Vlatka Pokos.

- Ne mogu opisati šok i tugu zbog prerane, prerane smrti drage Vlatke. Bila je topla, srdačna i puna života. Takvu ću je pamtiti. Čovjeku ponestane riječi pred ovakvom tragedijom. Moja najiskrenija sućut njenoj obitelji - napisala je Pokos uz fotografiju preminule pjevačice.

Podsjetimo, Vlatka je preminula mjesec dana nakon što je doznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos.

BILE SU BLISKE PRIJATELJICE Marina Tomašević o iznenadnoj smrti Vlatke: 'Tužna sam, nismo uspjeli ispuniti data obećanja'

Nakon što je preminuo frontmen Srebrnih krila Mustafa Ismailovski, posvetila se solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom 'Kaži mi'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.11.2021.

    uuuff.. nedaj bože nikome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare