Show

Komentari 8

Marina Tomašević o iznenadnoj smrti Vlatke: 'Tužna sam, nismo uspjeli ispuniti data obećanja'

Marina Tomašević o iznenadnoj smrti Vlatke: 'Tužna sam, nismo uspjeli ispuniti data obećanja'

Divni, prijatelji, divni trenutci, divna i ujedno tužna sjećanja na našeg Muca, a sada i na našeg slavuja Vlatku Grakalić. Ovu si mi sliku Ti poslala. Draga Vlatkica..., napisala je na Facebook profilu

Vlatka Grakalić, bivša pjevačica grupe Srebrna krila, preminula je jučer u Norveškoj u 48. godini života, potvrdila je za Večernji list Vlatkina sestra Maja. 

Njezina iznenadna smrt potresla je fanove, ali i kolege koji su s njom surađivali. Na Facebooku se od nje oprostila i glazbenica Marina Tomašević, Vlatkina bliska prijateljica. 

- Divni, prijatelji, divni trenutci, divna i ujedno tužna sjećanja na našeg Muca, a sada i na našeg slavuja Vlatku Grakalić. Ovu si mi sliku Ti poslala. Draga Vlatkica, nismo uspjeli ispuniti data nam obećanja da ćemo se vidjeti kada budeš došla u Hrvatsku. Jako sam tužna. Volim Te puno. Počivaj u miru u zagrljaju anđela mila - napisala je Marina. 

Podsjetimo, Vlatka je preminula mjesec dana nakon što je doznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos.

Nakon što je 2000. preminuo frontmen Srebrnih krila Mustafa Ismailovski Muco, posvetila se solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom 'Kaži mi'. S njim je bila posebno bliska, a s obzirom da su bili u vezi tada, njegova smrt ju je jako pogodila.

Srebrna krila

- Nakon smrti mog kolege Muca, odlučila sam napustiti Hrvatsku i prihvatila sam jedan angažman. Radila sam kao pjevačica u jednom cover bendu na Majorci - ispričala je svojedobno za InMagazin.

Najčitaniji članci