To je to što me zanima!

Pokrenuli su Trumpkin ludilo: 'Donald je šupalj kao bundeva'

Ludilo prozvano Trumpkin krenulo je kada je bundevu koja se izrezbari i u njoj zapali svijeća stanovnik Illinoisa oblikovao u Trumpa i objavio na Internetu
Vidi originalni članak

Nakon karikatura i grafita kojima se ismijava republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump (64) ovaj je put inspiracija i za trend u povodu Noći vještica.

Ludilo prozvano Trumpkin (aluzija na pumpkin - bundevu) krenulo je kada je bundevu koja se izrezbari i u njoj zapali svijeća stanovnik Illinoisa oblikovao u Trumpa. Svoje “remek-djelo” podijelio je na društvenim mrežama nakon čega je kućna, ali i “industrijska” proizvodnja eksplodirala. Natjecanja za najbolji izrezbareni prikaz Trumpa kao zaštitnog znaka Noći vještica prihvatili su i slavni. 

Glumac Alec Baldwin (57) pohvalio se fotografijom izrezbarenog republikanca uz komentar da je šupalj kao bundeva. Poduzetnik težak 2,9 milijardi dolara podijelio je Ameriku. Trump je poznat po vulgarnim i rasističkim ispadima, omalovažavanju žena te vrijeđanju manjina i doseljenika, a imao je dva bankrota. Slogan kampanje mu je “Učinimo Ameriku ponovno velikom” koju su ljubitelji Trumpkina satirično preoblikovali u “Učinimo Noć vještica doista jezivom”.

Ovo su gadgeti koje morate imati!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • napoleonov sin 17.10.2015.

    ovaj trump neće nikad postat predsjednik.ili biden ili hillaryrepublikanci su opasnost

  • Milky way 17.10.2015.

    Jos se mi cudimo kakva je nasa politicka elita , nema nas ni za velicinu jednog velegrada u SAD-u. U Americi sa tolikom populacijom pa I oni jadni muku muce naci jednu iole sofisticiranu , pametnu, I tolerantnu osobu kojoj bi dodjelili ulogu predsjednika. Izgleda da se samo ljudi opskurne licnosti vole kandidirati u politici , nije to posao za postene .

  • Leaena 16.10.2015.

    Šupalj kao bundeva a pun kao brod

Komentiraj...
Vidi sve komentare