To je to što me zanima!

Pokušala ga je poljubiti, Chris Brown grubo ju je odgurnuo

Pjevač je poznat po svojoj problematičnoj naravi. Iako je rekao da će se potruditi da bude bolja osoba to mu baš i ne ide od ruke. Djevojka mu je prišla u noćnom klubu
Vidi originalni članak

Chris Brown (25) početkom 2009. godine prebio je svoju tadašnju djevojku Rihannu (26). Prošlog je vikenda ponovo imao nasilan ispad, a meta mu je bila obožavateljica. Djevojka mu je prišla u noćnom klubu u Houstonu dok je on prolazio sa svojom curom Karrueche Tran (26) i pokušala ga poljubiti, a pjevač ju je grubo odgurnuo desnom rukom. Srećom nije ju ozlijedio.

Iako je i obožavateljica pogriješila u svom pristupu, strani mediji pišu kako Chris baš i ne napreduje nakon što je rekao da će se potruditi i promijeniti nabolje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • apriliafan 30.09.2014.

    kako mozes bit tako glupa i vidit da taj seljak prolazi sa svojom curom i ti ic do njega da ga poljubis? pa sta je ocekivala da ce je poljubit,liznit joj bradavicu i dat 1000 dolara i da ce ona bit sljedeci dan na naslovnici new york times?

  • Firefox_1 30.09.2014.

    Luđa ona nego on.....

  • user_383511 30.09.2014.

    Srecom,nije je ozljedio. pa kud je skocila na njega? kaj je danas normalno da se ljubis sa svima po klubu?Uopce mi nije jasna njegova krivica? kaj,da se dao zazvaliti,nebi ispao nasilnik? super,odoh zaskociti nekog zgodnog tipa na trg bana jelacica

Komentiraj...
Vidi sve komentare