To je to što me zanima!

Policija je pretresla Bieberovu kuću, pronašli hrpu ecstasyja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ecstasy i tablete Xanax bile su na stolu, Bieber i njegovo društvo nisu se ni potrudili sakriti ih. Justin nije htio pričati s policajcima prije nego je došao njegov odvjetnik
Vidi originalni članak

Nekoliko dana nakon što je usred noći susjedu gađao kuću jajima i psovao ga, Justinu Bieberu (19) na vrata je pokucala policija. Iznenadili su pjevača jer su došli s nalogom i napravili pretres. 

Tijekom racije, policija je u pjevačevoj kući našla poveću količinu narkotika. Droga je bila na stolu, nitko se nije ni potrudio sakriti je. Riječ je, piše RadarOnline, o ecstasyju i antidepresivu Xanaxu. Uhitili su jednog od Bieberovih prijatelja, repera Xaviera Smitha čije je umjetničko ime Lil Za.

Droga navodno nije Bieberova već Xavierova i zbog toga su ga zadržali u pritvoru, a sudac je odredio jamčevinu od 112.000 kuna. Bieber je čekao da stigne njegov odvjetnik, a prije toga nije uopće htio komunicirati s policijom.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Toco1980 17.01.2014.

    Bieber je jedan dripac koji ima previše para, a koje je zaradio prodajući smeće od muzike napaljenim teenagerkama upitne inteligencije...

  • kratkovidniGinekolog 16.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Zeleni_Zub 16.01.2014.

    Ako ima droge neka se i troši ,možda su murjaci ludi što im nije ostalo dovoljno mrsa za nos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare