To je to što me zanima!

Ne se šaliti s Rambom: Bugari su lažirali putovnicu Stallonea

Na fotografiji iz lažne putovnice američki glumac snimljen je narogušenih obrva i poluotvorenih usta, kao s filmskog plakata, daleko od europskih standarda za fotografije za osobne dokumente
Vidi originalni članak

Bugarska je razotkrila veliku mrežu krivotvoritelja novca, a među argumentima kojima je potvrđivala svoje zanatske sposobnosti je lažna putovnica na ime holivudske zvijezde Sylvestera Stallonea (74), predočena na sudu kao dokaz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji iz lažne putovnice koju je sudu kao dokaz predočilo tužiteljstvo, američki glumac snimljen je narogušenih obrva i poluotvorenih usta, kao s filmskog plakata, daleko od europskih standarda za fotografije za osobne dokumente.

Mreža je proizvodila lažne novčanice, a putovnicom je dokazivala visoku kvalitetu svog tiska i tvrdila da je kopija vjerodostojnija od originala. Bugarska policija provela je istragu u suradnji s europskom agencijom Europol i američkom tajnom službom.

NAPUŠTA LOS ANGELES Stallone prodaje svoje luksuzno imanje za 800 milijuna kuna

Tako su i 2018. službe razotkrile tiskaru lažnog novca u podzemnoj garaži u ljetovalištu Sunny Beach na Crnom moru. Lažne osobne iskaznice, lažne vozačke dozvole i lažne novčanice od 100 eura i 50 dolara zaplijenjene su u vrijednosti 681.500 eura i 340.750 dolara.

U Bugarskoj je Stallone stekao veliku popularnost kao Rocky Balboa, kako se naziva njegov lik u filmovima o boksaču, ali je i snimao u toj zemlji, primjerice jednu epizodu iz 'Ramba' te akcijsku komediju 'Plaćenici' (Expendables).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare