To je to što me zanima!

Policija se oglasila nakon šamara na Oscarima: 'Rock neće podnijeti prijavu protiv Smitha'

Rock je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli pa se našalio račun obrijane glave Smithove supruge i usporedio ju s izgledom Demi Moore u filmu 'G.I. Jane' što je naljutilo glumca
Vidi originalni članak

Nakon što je sinoć na 94. dodjeli nagrada Oscar Will Smith (53) ošamario Chrisa Rocka (57) oglasila se i policijska uprava Los Angelesa, te potvrdila za Variety da je komičar 'odbio podnijeti policijsku prijavu' nakon svađe s glumcem.

EKSKLUZIVNA SNIMKA: POGLEDAJTE KAKO JE WILL SMITH OŠAMARIO KOMIČARA CHRISA ROCKA KOJI MU JE UVRIJEDIO ŽENU:

Tijekom dodjele Oscara 2022. iznenada je na pozornicu izašao Smith i ošamario Rocka nakon što se komičar našalio na račun glumčeve supruge Jade Pinkett Smith (50). - Istražitelji policije Los Angelesa svjesni su incidenta između dvoje ljudi tijekom programa dodjele Oscara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je napadnuta odbila je podnijeti prijavu - piše u priopćenju policijske uprave Los Angelesa.

Rock je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli pa se našalio na račun obrijane glave Smithove supruge i usporedio ju s izgledom Demi Moore (59) u filmu 'G.I. Jane'.

SKANDAL NA OSCARIMA Smith se nakon šamara ispričao Akademiji, ali ne i Rocku: 'Ja se nadam da ćete me opet zvati'

Naime, Pinkett Smith ima alopeciju, zbog čega joj ispada kosa, a šala očito nije sjela Smithu koji se popeo na pozornicu i opalio šamar Rocku. Smith se zatim vratio na svoje mjesto i povikao:  'Ne spominji ime moje žene svojim j****m ustima!'. - Želim se ispričati Akademiji. Želim se ispričati svim svojim kolegama nominiranima. Ovo je prekrasan trenutak i ne plačem zbog osvajanja nagrade. Ne radi se o osvajanju nagrade za mene. Radi se o tome da možete obasjati svjetlo na sve ljude. - ispričao se kasnije Smith koji je dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu 'Kralj Richard'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NenadZG 28.03.2022.

    Zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare