To je to što me zanima!

Polina iz 'Gospodina Savršenog' otkrila čuje li se još s Tonijem: Samo neki slučajni 'butt-dial'...

Ukrajinka koja se preselila u Zagreb, radi kao stilistica i model, a trenutno u ljubavnom životu postoji netko poseban koga će uskoro otkriti. Show joj je omogućio da drugima prezentira sebe i svoje talente
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja treće sezone i jedna od favoritkinja 'Gospodina Savršenog', Ukrajinka Polina Horbachova otkrila je za RTL detalje iz svog ljubavnog živote te čuje li se s Tonijem Šćulcem (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Polina Horbachova je studentica koja se iz Ukrajine preselila u Hrvatsku i sada živi u Zagrebu. Radi kao stilistica i kao model, a dugo godina se bavila plesom i baletom. U show se, kako kaže, prijavila iz čiste znatiželje i izazove.

Iako nije pronašla ljubav u 'Gospodinu Savršenom', priznala je kako u njenom životu netko ipak postoji.

- Mogu vam jedino reći da postoji netko koga volim i tko mi je najveća podrška. Za sad neću otkrivati detalje. Uskoro - rekla je.

Show joj je pomogao da prezentira sebe i svoj talent, a često joj na ulici prilaze djeca da se slikaju s njom i malo je bolje upoznaju. 

Na pitanje dobiva li poruke od drugih frajera u inbox, našalila se pa odgovorila da dobiva poruke samo od frajerica, a otkrila je i čuje li se s Tonijem Šćulcem. 

NAJSEKSI BAKA BALKANA Neda Ukraden (71) traži muža i ima zahtjeve: 'Ne želim mu biti mama i neću veliku razliku'

- Samo ako je u pitanju neki slučajni butt-dial - otkrila je.

Ovo ljeto, Polina će provesti na Pagu, a želja joj je i dovesti tijelo u red.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nalla 28.07.2022.

    A kaj pa je to butt-dial?

  • Žabac🐸 28.07.2022.

    Na početku mi je bila simpa, tamo u jakuzyu dok su bili a onda se brzo otkrilo da je promišljena zmijurina. Nebi u istoj prostoriji bio s njom a kamoli išta drugo ko i sa onim čubastim kakaduom, folk pevačica bre, ne znam kako se zove i Danijela ona . . .Brrrrr.........

  • 28.07.2022.

    A jaoooo....uff..

Komentiraj...
Vidi sve komentare