To je to što me zanima!

Političarka kuha u 'Večeri za 5', procurili detalji showa: Nije u dobrim odnosima sa susjedom

Iako ovaj pitom kraj ima mnogo toga za pokazati i ponuditi, iz guste goranske šume provirit će i neki ne tako pitomi odnosi. Naime, Vazma nije u najboljim odnosima s gospođom Mirjanom, koja živi u susjedstvu...
Vidi originalni članak

Show 'Večera za 5 na selu' u novom se tjednu seli u Gorski kotar, točnije u Čabar i okolicu, gdje će se gledateljima predstaviti petero zanimljivih kandidata. Prva ovotjedna domaćica u 'Večeri za 5 na selu' je Vazma Malnar (59) iz Tršća, predsjednica Gradskog vijeća Čabra, osnivačica Udruge žena 'Goransko srce' i autorica nekoliko zbirki pjesama. Ova svestrana domaćica jako drži do tradicije, a pogotovo do tradicionalnih jela pa će tako večeras svojim gostima ponuditi pravu goransku gozbu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dolores i Antona spojila je joga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vazma je svestrana, živahna i vrlo aktivna umirovljenica koja ima razne hobije. Bavi se vrtlarstvom, aranžiranjem te uređenjem interijera i eksterijera. Uz to, aktivni je član udruge Goransko srce u kojoj pleše i s kojom putuje po Hrvatskoj. Osim što je vrlo kreativna, Vazma je jako komunikativna i energična osoba koja voli biti savršena u svemu što radi, pa tako i u kuhinji. Iako voli tradicionalnu kuhinju, Vazma ne preferira gulaš, što je vrlo poznato jelo u Gorskom kotaru, ali je vrlo spretna i u pripremi nešto modernijih jela. Zajedno sa svojim suprugom posjeduje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo na kojem uzgajaju jelene lopatare i tove telad. U show 'Večera za 5 na selu' se prijavila kako bi prezentirala tradiciju i krajolik svog voljenog mjesta. 

- U kuhinji se snalazim kao riba u vodi, a u 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavila da pokažem grad Čabar, mjesto Tršće i. vrijedne žene koje kuhaju i peku te rade sve ostale poslove - priznaje Vazma kojoj će danas na vrata pokucati Mirjana Jurković, Davor Urh, Edvard Jurković i Kata Ramljak. Iako ovaj pitom kraj ima mnogo toga za pokazati i ponuditi, iz guste goranske šume provirit će i neki ne tako pitomi odnosi. Naime, Vazma nije u najboljim odnosima s gospođom Mirjanom, koja živi u susjedstvu. Bit će zanimljivo pratiti međuljudske odnose za stolom, kao i komentare na ukusne specijalitete... Inače, Valma se 2017. kandidirala za gradonačelnicu grada Čabra.

Mirjana Jurković (65) se bavi pletenjem i iznajmljivanjem apartmana zajedno sa svojim sinom Edvardom, koji se također prijavio u show 'Večeru za 5 na selu'. Osim toga, Mirjana obožava duge šetnje prirodom i kuhanje, a najviše voli pripremati tradicionalna goranska jela. Njezino omiljeno jelo je kiseli kupus s krumpirom i palentom, ali i čvarci i kobasice, pa će se na njezinoj večeri sigurno kuhati ukusne delicije specifične za taj kraj. Brzinu ističe kao svoju vrlinu u kuhinji, a manu - to što voli kuhati za puno ljudi pa najčešće pretjera s porcijama. 

VEČERA ZA 5 NA SELU Natjecatelji se rasplesali nakon večere: 'Kosti nas još služe...'

Davora Urha (38) su gledatelji imali priliku upoznati u RTL-ovoj zabavnoj emisiji 'Superpar'. On i njegova partnerica Tina Malnar tada su osvojili simpatije publike, a sad će pred kamerama pripremati delicije svog kraja. A hoće li osvojiti i goste koji mu dođu na večeru - tek će se vidjeti. Davor je vrlo zabavna i komunikativna osoba pa je sigurno kako će na njegovoj večeri atmosfera biti jako dobra, a nada se da će uspjeti zadovoljiti i njihova nepca svojim jelima. Iako priznaje kako nije najbolji kuhar, dat će sve od sebe da oduševi goste za stolom. Iako živi u Čabru, omiljeno jelo su mu lignje, a preferira mediteransku, ali i tradicionalnu kuhinju. Vlasnik je jednog kafića, a u slobodno vrijeme bavi se biciklizmom i košarkom.

Edvard Jurković (43) se u RTL-ovu kulinarsku emisiju prijavio zajedno s mamom Mirjanom pa će biti zanimljivo pratiti tko će od njih dvoje bolje proći na ocjenjivanju kod drugih kandidata goranskog tjedna. On i njegova majka iznajmljuju apartmane u Gorskom kotaru, a u slobodno vrijeme se bavi biciklizmom i uživa u prekrasnoj prirodi svog kraja. Inače preferira mesna jela kombinirana s povrćem iz njegova vrta pa će gosti moći uživati u domaćim proizvodima na tanjuru. Iako djeluje vrlo mirno i povučeno, Edvard voli izlaziti i družiti se s prijateljima te – zapjevati!

Kata Ramljak (61) voli pratiti show 'Večera za 5 na selu' te joj se to učinila kao idealna prilika da isproba nešto novo i kuha za nove prijatelje. Kao i ostali kandidati Kata voli prirodu, a najviše obožava vožnju biciklom i vrtlarenje. Domaća jela njezini su specijaliteti, a najviše priprema mesna jela i tjesteninu s raznim umacima, no spremna je probati i nešto modernija jela, ako ih protukandidati skuhaju. Bavi se uzgojem kokica te preferira vidjeti svježe i domaće namirnice na tanjuru pa će takva jela uvijek prikladno i nagraditi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nadine311 23.09.2020.

    Volim ovu emisiju jer volim da kuvam, ali ovde se ponajvise vidi kakva je ko osoba, a manje kakav je kuvar. Gospodja Vazma je ruznija iznutra, nego u njenom licnom ogledalu. Odavno nisam videla vecu laficu i simpaticniju zenu od Dude iz Sibenika.

  • Žuži. 23.09.2020.

    Srećom vidim da Vazma nije uspjela u politici.Mirjana joj je dala ocjenu 8 i bila vrlo korektna,kao i njen sin.No Vazma je za sebe rekla da je dama.Dame se ovako ne ponašaju.osim toga onaj tko za sebe mora reći da je dama ,sigurno to nije.Ne jedem rolovano ?kakve veze ima jel meso rolovano ili ne..Odlučila je unaprijed minirati večeru.Rado bi ona i predjelo no morala je reći kako bi to bilo fino u Francuskoj..Žena gora i od nezaboravne Azre.Mislim da su sada mještani odahnuli kad su vidjeli kakva je

  • AnteVukušić_1 22.09.2020.

    Gđa. Vazma ...🤔. Ono što sam vidio u prve dvije emisije .. stekao sam dojam da se radi o jednoj jako bahatoj i neodgojenoj osobi neprimjerenog ponašanja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare