To je to što me zanima!

Polugola Ivana Knoll na snijegu uživa u zimskim radostima...

Na minusu, a tebi plus. Jako lijepo tijelo imaš. Pa smrznut ćeš se ljepotice. Snježna kraljice nema bolje od tebe. Ti si skroz luda, ali zato goriš - samo su neki od komentara ispod fotografije
Vidi originalni članak

Nema zime za najpoznatiju hrvatsku navijačicu. Ivana Knoll (26) iznenadila je brojne pratitelje nakon što je objavila fotografiju na kojoj u kupaćem kostimu pozira na snijegu. Na ovu ljetnu kombinaciju, Ivana je dodala sunčane naočale, ali i zimsku kapicu. Koliko se ovo izdanje svidjelo njezinim pratiteljima govori i činjenica da je u nekoliko sati skupila više od 4.000 lajkova. 

- Na minusu, a tebi plus. Jako lijepo tijelo imaš. Pa smrznut ćeš se ljepotice. Snježna kraljice nema bolje od tebe. Ti si skroz luda, ali zato goriš - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Pratiteljima je osim vitkog tijela za 'oko zapela' i odjeća i čizme koje je Ivana ostavila na snijegu. 

Ovaj trend navodno je pokrenula Kim Kardashian (38) koja se prošle se godine skinula u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega. Uz to je obula krznene čizme.  I bivša supruga umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović (40) pozirala je na minusu u minijaturnom kupaćem kostimu.

- Zimska zemlja čudesa - napisala je Tatjana koja je u snježnoj oluji koja hara Austrijom, našla vremena da se fotografira u tigrastom kupaćem kostimu. Fanovi su joj pohvalili liniju, ali i izrazili zabrinutost za njeno zdravlje jer 'nije obukla rukavice pa će se prehladiti'.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • glinac 02.02.2019.

    Mozda uskoro i neki filmic izadje

  • Boki8 28.01.2019.

    Tragikomicno

  • mica trftaljka 27.01.2019.

    nemoze nijedna zena bez skidanja i bog moraju one sve ste iste

Komentiraj...
Vidi sve komentare