To je to što me zanima!

'Pomalo' kraj bazena: Tatjana Jurić zavodi u seksi bikiniju

Voditeljica je od lani u vezi s Ivanom Zubakom, članom Uprave AutoZubaka. Jurić se krajem pretprošle godine, nakon dvije i pol godine veze, razišla s Mirjanom Vlahovićem
Vidi originalni članak

Poznate dame posljednjih tjedana kao da se natječu u tome koja će nabaciti bolju pozu u bikiniju, a sada  im se pridružila i Tatjana Jurić (34) .

- Pomalo - napisala je voditeljica u opisu fotografije koju je objavila na svojem Instagram profilu. Na istoj pozira pokraj bazena, a ako je suditi prema broju lajkova i komentarima, njezinim se pratiteljima ovaj vrući prizor jako svidio.

Inače, Tatjana je od lani u vezi s Ivanom Zubakom, članom Uprave AutoZubaka.Voditeljica se krajem pretprošle godine, nakon dvije i pol godine veze, u prijateljskim odnosima razišla s Mirjanom Vlahovićem.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • --- DAVOR --- 10.08.2017.

    Uspjeh referendumske inicijative protiv poreza na nekretnine nas je pozitivno iznenadio, u dva dana u organizacijsku grupu je ušlo skoro 30.000 ljudi, a video u kojem naša kolegica Martina Johnson Županić poziva građane da se odazovu pogledan je skoro 600.000 puta. Nas nisu gurali mediji, naš jedini alat su društvene mreže. Mediji su prenijeli informaciju tek kad je cenzura postala besmislena budući da je naša inicijativa postala opće poznata. Parlamentarna smo stranka, sposobni smo (uz vašu podršku) kadrovski, logistički i financijski iznijeti tu operaciju na našim leđima. Svjesni smo nepopularnosti poreza na nekretnine, kao i pozitivnog odaziva javnosti na našu inicijativu. Moramo napomenuti da nikome nismo "uskočili" na "njegov" teren. Udruga lipa je radila peticiju koja nije pravno obvezujuća, a Stipe Petrina je spominjao lokalni referendum u svojoj općini Primošten. Nacionalni referendum nitko osim nas nije najavio da će provoditi, mi smo u tome bili prvi (drugi su samo pričali o tome)... Narode podržite na portalima i javno REFERENDUM Stipe Petrine i ostalih protiv poreza na nekretnine a ne gluposti kojima nam mažu oči! Porez na nekretnine je porez NA ŽIVOT! Postajete najmoprimci u vlastitom stanu/kuči jer ako ne platite porez eto milicije i marrššš deolžacija slijedi!

  • peppito 10.08.2017.

    jako lijepa cura, u nekim pozama podsjeća ma E. Taylor u mladim danima

  • plik 10.08.2017.

    uf, antipatična do bola..

Komentiraj...
Vidi sve komentare