To je to što me zanima!

Pomaže: Simon će finalistici showa platiti hitnu operaciju

Julia Carlie je sa svojom plesnom skupinom Mersey Girls dogurala do finala britanskog 'Supertalenta'. Djevojka pati od skolioze kralježnice pa se sudac obvezao platiti hitnu operaciju
Vidi originalni članak

Natjecateljica britanskog 'Supertalenta', 15-godišnja Julia Carlile, pati od skolioze kralježnice i potrebna joj je hitna operacija, koja košta više od 525.000 kuna.

Simon Cowell (57), inače sudac u showu, obavezao se djevojčici platiti operaciju. Ona je sa svojom plesnom skupinom Mersey Girls dogurala do finala, a glavnu nagradu od 1,6 milijuna kuna, u slučaju pobjede, htjela je potrošiti upravo na prijeko potrebnu operaciju.

- Ne bih dopustio da, ako cure ne pobijede, Julia nema novac za operaciju - rekao je Simon.

Sutkinja u showu Amanda Holden je šokirala gledatelje modnom kombinacijom. Naime, bijesni gledatelji poručili su joj da izgleda kao prostitutka.

- Žao mi je zbog Amande. Biti toliko očajan i tražiti pažnju je tužno - napisao je jedan komentator.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ragbijaš 04.06.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Emiliano Zapata 04.06.2017.

    Nehumano, kapitalisticko drustvo, gdje narod nema ni za medicinsku skrb!!! Bitno da se svi rugali Fidelu Castru i Cubi iako tamo narod nema novca za nove Nike tenisice, ovakve stvari lijecnici su humano za djabe operilali iako i sami nemaju za tenisice... Lista prioriteta u ovome drustvu je skroz iskrivljena zahvaljujuci medijima...No bitno da kod nas svi i dalje mrze Cubu i Cubanski narod, te njihov nacin zivota...

  • onedollar1 03.06.2017.

    On mi je bas privlačan muškarac ,Neznam zašto ali je ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare