To je to što me zanima!

Pomirili se ‘redikul Bare’ i ‘loš gitarist’ pa su snimili i duet

Razmirice su izgladili pa sad jedan drugoga samo hvale. Trkulja sa svojim bendom Gatuzo snima četvrti album 'Megalomania', pa je zvao Bareta da gostuje na pjesmi
Vidi originalni članak

Gitarist Majki Damir Trkulja Šiljo (31) otišao je iz benda jer mu se nije nije svidjela Baretova (49) ideja da Žanamari Lalić (33) sa svojom grupom pjeva kao predgrupa na njihovu koncertu.

Bilo je to prije godinu dana, a problemi su nastali jer je Šiljo prije kraja turneje napustio bend. Bare ga je molio da ostane, makar samo držao gitaru na bini, no on je to odbio. Šiljo je sad član benda Gatuzo, a s Baretom je snimio duet “Povrijedili smo jedno drugo”. 

- Cijenim Šilju kao čovjeka i glazbenika pa sam rado pristao na ovu suradnju - izjavio je pjevač. Nekoliko mjeseci ranije Bare je Trkulju nazivao “lošim sviračem”, a gitarist pjevača “redikulom koji se bavi žutilom”.

Razmirice su izgladili pa sad jedan drugoga samo hvale. Trkulja sa svojim bendom Gatuzo snima četvrti studijski album “Megalomania”, pa je pozvao Bareta da bude gost na pjesmi.

Gitarist je rekao da to nije klasična pomirba. Dodao je da ga je Bare nazvao da mu se ispriča. Njih dvojica napravili su pjesmu “Teške boje” za koje su Goran Bare i Majke 2012. dobile šest Porina, a bilo je i prepucavanja tko je zaslužan za taj hit.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 10.11.2014.

    Dosadna i dozlaboga neinventivna glazba, i stare i nove Majke, Bare očajno pjeva i falša...tko to još uopće može slušati?

  • svejedobro 10.11.2014.

    Ma neka se ljudi mire, bolje neg da se svađaju i prepucavaju. Još kakva dobra pjesma super...

  • kung fu panda 10.11.2014.

    ako to znači dobre pjesme dobro je da su se pomirili

Komentiraj...
Vidi sve komentare