To je to što me zanima!

Pomoć stiže i od kvizaša diljem Hrvatske: Skupili 22.000 kn za obitelj koja je ostala bez doma

Premašili ste sva naša očekivanja. Pokazali ste da se ona izlizana o malim složnim rukama itekako odnosi i na kvizaše, poručili su iz Tvornice kvizova. Prikupljeni iznos donirali su jednoj obitelji iz Graberja
Vidi originalni članak

Nakon razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolna mjesta, cijela se Hrvatska ujedinila, a pomoć pristiže sa svih strana. Volonteri dolaze iz svih krajeva i svakodnevno pomažu nastradalima u potresu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U pomoć su priskočili i kvizaši koji su za jednu obitelj iz naselja Graberje u sastava Petrinje prikupili 22.429,28 kuna. Sastavili su kvizove te zahvalili svima koji su igrali i svojim donacijama pomogli da postignu ovakav iznos.

U akciji su sudjelovale udruge i inicijative Hrvatski kviz savez, Kviz petkom te Kvizoljupci Zlatne doline iz Požege, KviZD iz Zadra, KUS iz Šibenika, KUK iz Karlovca i OVaK iz Varaždina. 

DUMBOVIĆ: 'U kontejnersko naselje prvi će ljudi useliti sredinom veljače'

- Premašili ste sva naša očekivanja. Pokazali ste da se ona izlizana o malim složnim rukama itekako odnosi i na kvizaše - poručili su iz Tvornice kvizova na društvenim mrežama. Dodali su kako su ponosni na sve sudionike i organizatore. 

Naime, Tvornica kvizova u suradnji s kvizaškim udrugama diljem Hrvatske organizirala je online kviz humanitarnog karaktera. Spomenute udruge pomagale su sastaviti kviz. Obitelj Galijan kojoj je iznos doniran u potresu je ostala bez doma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare