To je to što me zanima!

Pompeo: Vjerojatno odlazim, ljudima je dosta Meredith Grey

Nakon osam sezona u seriji 'Uvod u anatomiju' Ellen Pompeo vjerojatno neće produžiti svoj ugovor. Misli da su se gledatelji već zasitili njenog lika u seriji
Vidi originalni članak

Nisam još definitivno rekla da odlazim. Ipak, ugovor mi ističe nakon osme sezone i vjerojatno ga neću produžiti. Mislim da se svijet zasitio Meredith Grey, rekla je Ellen Pompeo (41) te tako najavila odlazak iz serije.

Glumica je dala 'blagoslov' svojoj kolegici Chyler Leigh, koja glumi Lexi Grey, da preuzme glavnu ulogu u 'Uvodu u anatomiju'.

- Ako je to ono što Chyler želi i ako je to ono što svi žele, naravno da ona treba postati glavni lik u seriji - rekla je Ellen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SekaAllTimeLow 24.05.2011.

    ma dosta je cijele serije. nije to više to od kad nema one originalne postave iz 1.sez.

  • KikiDee 24.05.2011.

    Meni ove serije, Dereka i Meredith, nikad dosta! Tak da ako ona ode... :-((. Lexie je ok, ali nije dostojna zamjena jer samo je jedna Meredith! ;-)

  • rere 23.05.2011.

    ...iako je serija jako dobra mislim da bi osma sezona trebala biti zadnja...dosta je bilo,treba nam nešto novo...izgubila je čar već su sve sa svima spojili više je match making nego bolnica...ali to je samo moje mišljenje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare