To je to što me zanima!

Ponosna mama: Ivana Paris pokazala sina pred kamerama

Bivša manekenka u Red Carpetu je pokazala jednomjesečnog sina Leonida kojeg opisuje kao dobru bebu. Suprug Dino i ona trenutačno žive kod njezinih roditelja
Vidi originalni članak

Ivana Paris (26) pokazala je pred kamerama Red Carpeta malenog sinčića Leonida koji je rođen početkom siječnja. Bivša manekenka kaže da joj je porod prošao u redu, a svim muškarcima savjetuje da budu prisutni na porodu kao što je uz nju bio njezin suprug Dino Bubičić (28), koji sada svima govori kako je bila hrabra.

- Mjesec dana nakon poroda mogu reći da se sve polako zaboravlja, no lagala bih kad bih rekla da je to mala bol i da se sve odmah zaboravi. Meni je to osobno najveća bol koju sam ikada u životu osjetila - rekla je bivša farmerica koja je u bolnicu došla u dva po noći, a rodila je u 12. 46 sati.

Priznaje da Dino i ona, iako je Leonid dobra beba, ne spavaju noćima.

- Dino mi izgleda nezgrapno kada ga uhvati sa svojim velikim rukama, ali dobro mu stoji uloga tate - rekla je Ivana koja kaže da se maleni obožava kupati i slušati glazbu.

Par trenutačno živi kod njezinih roditelja pa Ivani oko malenog pomaže njezina majka koja je otkrila da se ponekad ljuti na kćer jer se o roditeljstvu previše inoformira putem interneta i knjiga.

Ovdje pročitajte izvorni tekst i video prilog iz Red Carpeta

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kendra 08.02.2011.

    pa normalno da se informira preko interneta i knjiga...Neće valjda slušat babu koja je rodila prije 30 godina....

  • ciara46 07.02.2011.

    Super bebač, sladak smješak, sretno!

  • PinaBoškovic 07.02.2011.

    Mali je predivan,ali izlaziti u javnost sa njegovim fotografijama pa nemojte dragi roditelji,naravno da ste sretni i zadovoljni zbog tako krasne i nadasve zdrave bebe,ali beba nije tj.ne bi trebala biti ničija reklama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare